Poginuo 23-godišnji motociklist iz Ljubuškog

Antonio Primorac (23) iz Ljubuškog poginuo je jučer oko tri sata na Jadranskoj magistrali kod Gradca. On je u lijevom zavoju izgubio kontrolu nad motorom Ducati, sletio s ceste i na mjestu poginuo.

Županijski centar 112 u Dubrovniku primio je dojavu u 3.06 sati da na cesti D8 iznad Gradca pokraj kluba Pineta leži mrtav motociklist. Na mjesto nesreće odmah su upućene ekipa Hitne medicinske pomoći iz Ploča i policija. Nažalost za motociklistu nije bilo spasa. Uslijed zadobivenih teških ozljeda on je preminuo na licu mjesta.

Očevid na mjestu nesreće obavili su pripadnici policije, a o svemu je obaviješten i istražni sudac koji je naložio daljnje radnje s ciljem utvrđivanja uzroka teške nesreće.

Nakon završetka očevida tijelo stradalog ljubušaka je prevezeno u mrtvačnicu gdje će se obaviti obdukcija radi utvrđivanja točnog uzroka smrti, dok su ostaci motora prevezeni u policiju gdje će se obaviti vještačenja.

Primorac se navodno zajedno s još četvoricom motorista kretao iz smjera Gradca prema Pločama. U jednom trenutku dok se nalazio prvi u koloni, izgubio je kontrolu u lijevom zavoju i izletio s ceste udarivši potom u boriće.

Neslužbeno se doznaje kako je nesreću uzrokovalo puknuće gume na motociklu. Osim toga u policiji pretpostavljaju da je u pitanju bila i prevelika brzina što će se utvrditi vještačenjem. Jučer u poslijepodnevnim satima nije bilo poznato kada će mladićevo tijelo biti prevezeno u rodni kraj gdje će biti i pokopan.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari