Danijela Mistrić potpisala dvogodišnji ugovor s Crvenom Zvezdom

Danijela Mistrić je za Slobodnu Dalmaciju potvrdila kako prelazi u Crvenu Zvezdu, izjavivši: "Potpisala sam dvogodišnji ugovor sa Crvenom Zvezdom i još da plate obeštećenje Ljubuškom i bit ću njihova igračica. Ljudi iz Crvene Zvezde primjetili su me na završnici Kupa BiH, a kažu da ću im biti glavana igračica, pravo pojačanje ...Ne znam kako će regirati navijači Zvezde kad me klub prvi put predstavi".

Priča o dolasku se zakotrljala na na govor Zvonka Papka koji ju je trenirao u Ljubuškom i kako ističe Danijela vrlo brzo su sve dogovorili sa Zvezdom i potpisala je dvogodišnji Ugovor koji će biti vjerodostojan kada Zvezda plati obeštećenje Ženskom rukometnom klubu Ljubuški, iako se zna da je Mistrićeva potpisala Ugovor sa Zvezdom bez znanja kluba iz Ljubuškog i zatražila raskid Ugovora u RS BiH.

Danijela naglašava da ove godine želi igrati sa Zvezdom u europi, a da će vać sljedeće napasti titulu Srbije. Dalje ističe da je bila dva dana u Beogradu i da su je super primili. Raspitala sam se malo i kod drugi športaša koji su odlazili u Srbiju, svi su mi prenijeli pozitivna iskustva kaže Danijela i na kraju nakon Dugog Rata i Ljubuškog Beograd je novi iskorak u rukometnoj karijeri, smatra, ovo su joj godine u kojima mora igrati što više i kvalitetnije. Ma gdje bila.

SD

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari