Svečano otvorena obnovljena džamija u Vitini

Jučer, 10. srpnja 2010. godine prigodnom je svečanošću otvorena obnovljena džamija u Vitini. Čast da svečano otvori vitinsku džamiju izaslanik reisu-l-uleme dr. Mustafe ef. Cerića, mr. Nusret efendija Abdibegović, prepustio je hadži Ibrahimu Mesihoviću kao, kako je sam travnički muftija Abdibegović rekao, "najcijenjenijem, najagilnijem i najbrižnijem Vitinjanu koji je s najviše emocija čekao današnji dan".

Tijekom svečanosti, prigodnim govorima skupu su se obratili, domaćin, glavni imam Medžlisa islamske zajednice u Ljubuškom, Šemsudin ef. Germić, načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić, ministar za izbjegle i raseljene osobe u Vladi Federcije BiH Edin Mušić, mostarski muftija Seid ef. Smajkić, predsjednik europskog Instituta za kulturu, obrazovanje i humanitarne akcije iz Pariza Ante Granić, direktor Islamskog centra Mostar Salih ef. Čolaković te poseban gost iz Katara dr. Halid Hindavi. Svečanosti je također nazočio i predsjednik OV Ljubuški Vice Nižić.

Predsjednik Medžlisa islamske zajednice Ljubuški Mumin Elezović, ovom prilikom, javno je uručio zahvalnice za doprinos i donirana sredstva pri obnovi vitinske džamije.Zahvalnice su uručene načelniku Barbariću, Amri Hadžimuhamedović iz državne komisije za očuvanje nacionalnih spomenika, mostarskom muftiji Smajkiću, Anti Graniću, ministru Mušiću, bivšem predsjedniku MIZ Ljubuški Huseinu Mahiću, dok će veleposlanstvima Njemačke, Irana i Turske zahvalnice biti uručene naknadno.

Cijeli program, svojim nastupom, upotpunio je hor Medžlisa iz Mostar.

Radio Ljubuški [ 99,4 MHz ]

Dodaj komentar

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
5
1
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari