Mate Brzica (HDZ1990) najefikasniji je ministar u BIH

Iako smo političara novog kova Brzicu Matu na ovim stranicama optuživali za nerad i nemarnost ovom prilikom se ispričavamo jer je čovjek prema najnovijem izvješću CCI-a najuspješniji ministar na teritoriju vascijele Hercegovine. A i Bosne da prostiš... Naime kako je njegov predsjednik Božo Ljubić najavio prije 4 godine "Naši ministri rade, ne kupuju lažne diplome i nisu korumpirani" shodno tome Brzica Mate pokazao se kao odan Božin kadar.

Od zacrtanih planova on je jedini naime ostvario 100%-nu učinkovitost što možete vidjeti ukoliko se provozate ZHK kantonu koji je doslovce preporođen.

Točnije od zacrtanih NULA zakona iz programa rada realizirano je isto toliko - NULA!. Učinak je dakle stopostotni!

Ovom prilikom ispričavamo se HDZ-u 1990 na ciničnim tekstovima i neumjesnim napadima na ministra kakvog Hercegovina ne pamti. Šteta je da je čovjek dobio samo 12 ministarskih plaća. Trebao je dobiti duplo više pa ovom prilikom apeliramo na ministra Bakulu da ga dodatno honorira. Ako već nije.

Zbog predanog rada na realizaciji zacrtanih NULA zakona ministar je bio spriječen aktivnije sudjelovati u samoj Vladi te je u 12 mjeseci otkada je na čelu ministarstva (čime je rješena kriza Vlade) predložio tek tri mjere. Iako je nekakav državni prosjek 11. Te je premoren svakodnevnim obvezama (bućanje, Bandićeva kampanja) donio samo jednu jedinu odluku.

No uz ovaj postotak realizacije, stopostotni, sve te manjkavosti naprosto se mogu zanemariti.

ljubuski.info

Ministre čestitamo! Božo Ljubiću još jedanput isprika! Ti si kralj! Ti si car! Maheru!

poskok.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari