I nakon 4.kola Podambar prvi

Sinoć su na malonogometnom igralištu u Veljacima odigrane utakmice 4. kola lige zaselaka MZ Veljaci u oganizaciji Udruge "Slap Koćuša. Prva utakmica je registrirana rezultatom 3:0 u korist ekipe Podbrda jer su ekipi Krstine došla samo četiri igrača.

Utakmica je ipak odigrana u revijalnom tonu tako da su im Brđani priskočili u pomoć i "posudili" im dva igrača. Potom je odigrana najljepša utakmica 4 kola između prvoplasirane ekipe Podambara i Koćuše, a završilo je nerješenim rezultatom 4:4 iako je ekipa Koćuše do pred sam kraj imala prednost od 4:2, Ambarani su pogodcima dosad najboljeg strijelca Jure Vukojevića ( 12 pogodaka) izjednačili rezultat. Treća utakmica odigrana je između ekipa Posuve i Gorica/Oklade, a pobjedila je zasluženo ekipa Posuve rezultatom 5:0 a sa 4 pogodka istakao se Mate Bukmir. I utakmice 4 kola su protekle u sportkoj igri i fer navijanju. Liga se nastavlja utakmicama 5. kola koje počinje 20.06.2010.godine a sastaju se : Krstina-Posuva; Gorica-Oklade i Koćuša-Podbrdo.

Redoslijed poslije 4. kola:

  1. Podambar 8 bod.;
  2. Koćuša 7 bod.;
  3. Posuva 7 bod.;
  4. Podbrdo 6 bod.,
  5. Gorica /Oklade 6 bod.;
  6. Krstina 0 bod.

U srijedu 02.06.2010. godine se igra 3. kolo lige malih Veljačana a sastaju se Srida sela- Koćuša i Podambar-Gorica.

skupna
Momčad Podambara: VICE PETROVIĆ, JOŠKO BEBEK, KREŠIMIR BEBEK ,LUKA VUKOJEVIĆ, ANTE PETROVIĆ, JERKO BEBEK,TONI LAVRIĆ, MARIJAN BEBEK, DRAGO VUKOJEVIĆ, ANTE PAVLOVIĆ, BOSILJKO MAJIĆ, MIRKO BEBEK I JURE VUKOJEVIĆ

kocusa.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari