Thompson napravio lom na svadbi Monike i Mamića

Svadba Monike Kravić i Marija Mamića, direktora agencije Mamić Sport koja se bavi prodajom igrača i sina poznatog Dinamovca Zdravka Mamića, bila je zaista pravo veselje.

Već su samim početkom odlučili zavarati novinare i sa svojom feštom krenuti nešto ranije. Kovrčavoj 25-godišnjakinji i samo dvadeset dana starijem Mariju Mamiću zajedničko je hercegovačko podrijetlo,  a Monika se sa svojim Ljubuškim uvijek ponosi.

U početku je novopečene mladence zabavljala Maja Šuput s bandom 'Kužiš stari moj', ali prava ludnica je nastala kad se pojavio Marko Perković Thompson. No, tek u trenutku kada je stigao Mišo Kovač, svadba je postala pravi dernek jer su oba pjevača bila iznenađenje za goste.

- Maja Šuput je bila izvrsna i napravila je ludnicu, no kada je stigao Thompson oko ponoći i Mišo Kovač oko jedan sat iza ponoći počeo je pravi dernek do jutra - kazao je jedan od uzvanika.

ljubuski.info

Sretni tata Zdravko rasplesao se sa svojim bratom i prijateljima, te zadovoljno pozirao sa svojom novopečenom snahom.

Moniki je kuma prijateljica i kolegica Ivona Periša s kojom se natjecala u showu Story Super Nova, dok je Marijev kum bio prijatelj iz djetinjstva. Mladenci već imaju pripremljen stan na Cmroku od 200 kvadratnih metara, gdje će nakon slavlja moći uživati u intimi svog doma.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari