IPA ŽZH pokazala kvalitetu na Malonogometnom turniru

ljubuski.info

Deseti put, IPA Županije Zapadnohercegovačke organizirala je Malonogometni turnir policijskih službenika.

U Posušju, u Hercegovačkim Vinjanima, na malonogometnom terenu sedam ekipa davalo je svoj maksimum od jutra pa sve do poslijepodnevnih sati, kad se igrala završnica. IPA-e Splita, Dubrovnika, Sarajeva, dvije ekipe iz Hercegbosanske županije, granični policajci, domaćini iz Zapadnohercegovačke županije borili su se za prestižni pehar najbolje ekipe na Međunarodnom malonogometnom turniru policijskih službenika u organizaciji IPA-e ZHŽ-a.

Prezentiran je vrhunski nogomet, a najbolji na kraju bili su domaćini koji bi i na ligaškim utakmicama ozbiljno kotirali. ZHŽ je u finalu bio bolji od SDŽ-a rezultatom 3:0. Treće mjesto pripalo je Postaji granične policije 3. Organizator i predsjednik IPA-e ZHŽ-a, ujedno i trener ekipe ZHŽ-a Damir Pandžić nije skrivao zadovoljstvo novom titulom svoje ekipe, a i on sam upisao se na mapu najboljih trenera, na čemu mu je Jadranko Rusić, trener ekipe Splitsko-dalmatinske županije, mogao samo čestitati.

Sretan sam i ponosan što smo se okupili u ovolikom broju i što je sve proteklo u najboljem ozračju. IPA se još jednom pokazala kao izvrstan organizator, bilo da je riječ o sportskom događaju ili nekom drugom u kojima sudjelujemo i dajemo sve od sebe da se odradi za dobrobit zajednice – kazao je, među ostalim, predsjednik organizacije u ZHŽ-u Pandžić. Uručene su i nagrade najboljim pojedincima.

Najbolji vratar je Benjamin Šušak koji je turnir odradio bez primljenog gola. Najbolji strijelac je Mateo Kraljević, a najbolji igrač Josip Mandurić, koji je iz ruku utemeljitelja ZHŽ-ove organizacije Zorana Smitala i predstavnika IPA-e iz Mostara Marića dobio i mobitel, dar HT Eroneta.

Najbolja fair play ekipa je IPA Livno. Predsjednik IPA-e ZHŽ-a Damir Pandžić zahvalio je svim ekipama naglasivši i važnost druženja članova IPA-e koji se zalažu za bolje, pravednije i kvalitetnije društvo.

On je podijelio i zahvalnice istaknutim pojedincima, prijateljima organizacije. Događaju su nazočili i brojni prijatelji organizacije poput ministra MUP-a Mladena Bebeka, ministra graditeljstva Zvonimira Širića, načelnika općine Grude Ljube Grizelja, predsjednika Općinskog vijeća Posušje Marija Knezovića, izaslanika u Parlamentu FBiH Damira Jurišića, kao i drugi istaknuti pojedinci i tvrtke koje podržavaju IPA-u ZHŽ-a.

I oni su uručivali nagrade najboljima, a posebno je veselje zavladalo kad je ministar Bebek uručio prijelazni pehar ekipi ZHŽ-a u kojem ima itekako materijala, a idućih godinu dana čuvat će ga se na policama pobjednika.

Opravdali očekivanja

Ovo je nastavak kvalitetnih događanja i druženja koje IPA ZHŽ-a organizira. Ugodno smo se svi osjećali kad smo prije dva mjeseca bili u Grudama, a isto tako se osjećamo i danas. Hvala organizatorima jer su sve ovo napravili ovdje u Posušju, u Vinjanima, i što je ovaj dan opravdao očekivanja svih koji smo vjerovali u uspjeh sportskog i društvenog događaja.

Čestitam svima jer vidimo kakvo je vrijeme, krenule su i vrućine, no nama ovdje ništa nije bilo problem. Vama koji ste osvojili medalje posebne čestitke, nastavite s uspješnim radom kroz policijske strukture, ali i na sportskom polju na kojem ste ostvarili nove uspjehe – kazao je, među ostalim, ministar Bebek.

Nakon svečanosti proglašenja pobjednika uslijedila je molitva koju je predvodio župnik u Hercegovačkim Vinjanima velečasni Nedjeljko Krešić, nakon čega je nastupio zajednički objed i glazba uživo koja je trajala do kasnih noćnih sati. Razgovora koji su bitni i za ovu organizaciju i za unaprjeđenje bitnih stvari za cjelokupnu zajednicu bilo je pregršt, a nitko ne sumnja da će se i iduće druženje IPA-e ZHŽ-a organizirati na najvišoj razini.

Večernji list

Glas naroda

IPA je perjanica Pandžića,Smitala i Žulja a ovi mladi to ne kontaju i šutaju loptu dok oni kupe maslo

Nogometaši . Ah , sila misica ali umjesto vatrometa ..prskalica

Moguli djelatnici mupa raditi 8 sati ili ,mogu vejati 4 sata po gradu naizmjenice ulica od mupa prema sudu zove se modna revija

Vidimo kakvo je vrijeme, krenule su i vrućine, reče Bebek, hahahaha...Vidimo mi kakvo je vrijeme, vrijeme kad pametan zašuti, a b.u.d.a.l.a progovori.

Vrijeme je kad vidimo Bebeka i slicne ne glasamo za hdz.

i mi imamo RAMU ..

IPA ŽZH pokazala kvalitetu na Malonogometnom turniru
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari