Gradonačelnik Markotić upriličio prijam za Johannu Elisabeth Klinger

ljubuski.info

Viceprvakinja Balkana u kategoriji kadetkinja do 70 kg, viceprvakinja Bosne i Hercegovine za juniorke i seniorke u kategoriji do 78 kg i kadetska viceprvakinja u kategoriji do 70 kg – sve je to Ljubušanka Johanna Elisabeth Klinger, članica judo kluba Borsa iz Mostara.

Ovi uspjesi omogućili su joj nastup na Europskom prvenstvu za kadete u Bugarskoj gdje će imati priliku osvojiti još jednu medalju s velikog natjecanja.

Povodom uspješnih rezultata i ovotjednog nastupa na Europskom prvenstvu gradonačelnik Vedran Markotić upriličio je prijam za ovu uspješnu mladu sportašicu i njezinog trenera Petra Zadru. Čestitavši gostima na ostvarenim rezultatima, gradonačelnik Markotić je iskazao potpori Johanni i klubu te poželio uspješan nastup na Europskom prvenstvu.

Rezultati ostvareni za kratko vrijeme na domaćim i međunarodnim natjecanjima potvrđuju njezin status jedne od najperspektivnijih mladih judasica u regiji, a uspjeh je tim veći ukoliko se uzme u obzir da je 17-godišnja Johanna s obitelji prije nepune dvije godine doselila u Vojniće iz Njemačke.

Nju i mlađeg brata Melvina Georga na treninge u Mostar nekoliko puta tjedno vozi majka Angela, što zahtijeva dosta odricanja u novoj životnoj sredini na koju se još navikava, no uz ljubav prema športu i pristupačne susjede među kojima su lijepo primljeni, sve je mnogo lakše.

U Vojnićima mi je prelijepo. Ljudi su ovdje srdačni i uvijek spremni pomoći. Jedino mi baš ne prija što ovdje ljeti zna biti dosta vruće u odnosu na vrijeme u Njemačkoj – kazala je Johanna Klinger i s trenerom zahvalila gradonačelniku na prijmu i ukazanoj potpori.

Trener Zadro istaknuo je kako se nada zapaženom nastupu u Bugarskoj gdje će uz Johannu nastupiti još dvije natjecateljice iz kluba. Pohvalio je njezin trud i napredak koji je iz dana u dan sve veći, što se očituje i ostvarenim rezultatima, te volju za ostvarenje uspjeha.

Na početku joj nije bilo lako zbog nove sredine, no ona se akumulirala u grupi, a rezultati dolaze. Pobjeđuje natjecatelje koji su osvajali medalje na europskim kupovima tako da vjerujem da Johanna s ovim radom može napraviti dosta toga, pogotovo zato što je zaista velika radnica – zaključio je Zadro.

Europsko prvenstvo za kadete bit će održano od 27. do 30. lipnja.

Glas naroda

Markotic..prva nagrada u Potezanju konopa.

Vedran joj izgleda ko kondicioni trener

Članak pisan na Srpskohrvatskom jeziku

copy- paste, ko je vidijo sad trošiti vrime na jezik....

Pa šta, Tim jezikom, kao maternjim, se služe naši dragi botovi, koji znaju i predviđaju’tko voli ‘rvacku, dok taru pileću salamu uz slasni šerbet.

Neka se podeblja ,a oklen dva stana nabrzaka zbavi,naš Gradonačelnik.

Cijela priča oko male Johanne je pozitiva za naš kraj , za Ljubuški. Mater hrvatica iz HNŽ, otac njemac; kupili kuću u Vojnićima jer im se svidio kraj. Johannu i brata upisali u osnovnu vitinsku školu pa u srednju u Ljubuški, i sada cura osvaja medalje jer je nadprosječna sportašica. Sređena obitelj- otac poduzetnik posao u njemačkoj vode starija djeca, ako sam dobro razumio. Meni super vijest. Johanni želim sreću u daljnjem bavljenju sportom , životu i radu i da promovira naš kraj kao regiju mogućnosti uz zalaganje. Ona sigurno neće prolijevati žuć po portalima.

U ovom gradu sve ti mogu oprostit samo uspjeh ne.Cestitke Johanni i obitelji.

Naseljavaju se lagano strani plaćenici
I u ostalim selima su došli

U zviriće doselili dvojica iz mossada

Gradonačelnik Markotić upriličio prijam za Johannu Elisabeth Klinger
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari