I ovaj vikend vatrogasci aktivni, najviše opožaren Otok u Ljubuškom

ljubuski.info

Vatrogasci na području Županije Zapadnohercegovačke imali su pune ruke posla protekloga vikenda.

Kako stoji u biltenu Uprave civilne zaštite ŽZH, vatrogasci su imali intervencije u Posušju, Grudama, Širokom Brijegu i Ljubuškom.

Posuški vatrogasci (dva vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom) u petak su gasili požar u mjestu Osoje od 13:23 do 14:15 sati. Gorjela je trava i nisko raslinje, a opožareno je 500 m².

Također, u nedjelju su od 21:28 do 22:15 gasili požar u neposrednoj blizini stadiona Mokri dolac. Gorjela je suha trava i otpad, a opožareno je 500 m².

U Grudama su u subotu od 14:00 do 15:00 sati dva vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom izašla na intervenciju u Drinovcima. Gorjela je trava i stari vinograd. Opožareno je 1000 m².

Najviše je opožareno u Ljubuškom u nedjelju, točnije u mjestu Otok, čak 4000 m². Požar su gasila tri vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom u vremenu od 19:10 do 20:30 sati.

Ni širokobriješki vatrogasci nisu mirovali, jer su u subotu od 11:48 do 12:20 sati tri vatrogasca izašla na teren na poziv vlasnika vozila u Knešpolju čiji je osobni automobil gorio.

Vlasnik je ugasio požar s aparatom za gašenje požara, a vatrogasci su izvršili pregled vozila, priopćeno je u izvještaju Uprave civilne zaštite ŽZH.

Glas naroda

Ugasi nas i Italija sinoc, majko moja radi koga sam ja uzimao odmor, pa umjesto u Makarsku, ja na Njemacku pivu. I odnese djava 2500 €, fuj

I ovaj vikend vatrogasci aktivni, najviše opožaren Otok u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari