ŽZH dobila i drugu vatrogasicu

ljubuski.info

Županija Zapadnohercegovačka bogatija je za još jednu vatrogasicu nakon što je u travnju pripadnica DVD-a Jare Marijana Lasić o kojoj smo pisali uspješno položila ispit.

Naime, u petak je u organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke u Grudama održano polaganje ispita za dobrovoljnog vatrogasca.

Ispit je položilo osam dobrovoljnih vatrogasaca iz šest dobrovoljnih vatrogasnih društava u Županiji Zapadnohercegovačkoj (DVD Kočerin, DVD Trebižat, DVD Jare, DVD Tihaljina i DVD Gorica), među kojima je i jedna žena, tako da se sada ŽZH može pohvaliti s dvije vatrogasice.

Oni su od 3. do 5. lipnja prošli obuku u prostorijama JVP-a Čapljina, te DVD-a Gorica koji su stavili na raspolaganje vatrogasno vozilo i opremu za polaganje praktičnog dijela ispita.

Polaganje ispita za dobrovoljnog vatrogasca održano je pred Povjerenstvom za polaganje stručnog ispita za profesionalne i dobrovoljne vatrogasce u sastavu: Silvio Ostojić, predsjednik i članovi: Mladen Bošnjak, Jadranka Karačić, Svemirko Mikulić i Srećko Vukojević, a u praktičnom dijelu ispita pomagali su Mate Jurković i Dalibor Rezić.

Do sada su u organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke u studenome 2023. godine i u travnju i lipnju ove godine ispit položila 43 dobrovoljna vatrogasca, priopćeno je iz Uprave civilne zaštite ŽZH.

Glas naroda

Ako je morala zadovoljiti iste kriterije kao muški kolege, kapa do poda! U suprotnom, ne bih volio da me mora nositi iz zapaljene kuće neka kojoj sam pretežak!

Položila sa iskaznicom

E vala ovo je pravi cirkus svaki nosi različitu uniformu cipele i kacigu.

Hahaha, odlično opažanje, izgledaju kao nekakvi likovi iz humoristične serije.

Upravu si ovo je kombinacija Monthy Paytona, Policijske akademije i Top liste nadrealista.

Smogovce i Teletabisi su jednoobrazniji….

Smijurija

To je ovdje očito najvažnija stvar?

Čuj pokazali pred povjerenstvo i jesu li se zaposlili.

Budi ti gospodin i pokloni im sve iste, ovo su ljudi dobili iz donacija drugih vatrogasaca

Njih dvije su vjerojatno zadužene da iznose zeke i mace dok kuca gori.Inace vjerojatno su tu privremeno dok im se ne napravi mjesto u JP Parkovi i Socijalnom.

Koji ste vi m a j m u n i , pa dajte pročitajte bar tekst,
Ovdje se radi o dobrovoljnim vatrogascima koji to rade bez ikakve naknade,
Ono sto ne valja ne valja, kritizirajte i pljujte ali brste mili sve pljuvat bilo pozitivno ili negativno , vi stvarno trebate na lijecenje

Jada .ogati.

ŽZH dobila i drugu vatrogasicu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari