Tradicionalno biciklističko hodočašće sv. Anti

ljubuski.info

U organizaciji Društva pedagoga TZK Ljubuški, te biciklističkih klubova Mostar, Brotnjo, i Ljubuški u nedjelju 09.6. održati će se tradicionalno biciklističko hodočašće u čast sv. Ante.

Biciklisti će iz Mostara prema Ljubuškom krenuti u 9.00h ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača.

U 10:30h planiran je polazak iz Čitluka sa pristiglim biciklistima iz Mostara te se ruta dalje nastavlja prema Međugorju uz kratko zadržavanje ispred crkve sv. Jakova.

Put se daljese nastavlja ispod Križevca preko Miletine i Crnopoda do Humca i svetišta sv. Ante gdje će biti sveta misa nakon koje će uslijediti blagoslov biciklista.

Druženje će se nakon toga nastaviti u restoranu "Mandića jaz" koji se nalazi na Čeveljuši, prekrasnom mjestu uz rijeku Trebižet.

Ovo biciklističko hodočašće okuplja veliki broj biciklista iz svih biciklističkih kubova Hercegovine pod sloganom „Zdrav duh u zdravom tijelu“ a cilj mu je popularizacija rekreativnog biciklizma za bicikliste svih starosnih dobi.

Glas naroda

CIKLOČAŠĆE ILI BIKEČAŠĆE,ako voziš ne hodaš...Čemu takav naslov?Nimi je jasno!

Tradicionalno biciklističko hodočašće sv. Anti
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari