Svečani prijam rukometašica HRK Grude i proslava 9. naslova prvakinja BiH

ljubuski.info

Svečani prijam rukometašica HRK Grude i proslava 9. naslova prvakinja BiH - Svečani prijam rukometašica HRK Grude i proslava 9. naslova prvakinja BiH

Načelnik općine Grude Ljubo Grizelj, ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Županije Zapadnohercegovačke (ŽZH) Daniela Perić i ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi ŽZH Tomislav Pejić upriličili su prijam i svečanu večeru za rukometne prvakinje Bosne i Hercegovine, Hrvatski rukometni klub (HRK) Grude.

Domaćini prijama čestitali su svim igračicama, trenerima i upravi Kluba na osvojenom 9. naslovu prvakinja Bosne i Hercegovine, priopćeno je u petak iz Općine Grude.

Grizelj je kazao kako HRK Grude s ponosom predstavlja ime općine diljem Europe i svojim izvanrednim rezultatima zaslužuje punu podršku od strane općinskih i županijskih vlasti.

Istaknuo je kako je ovaj prijam također organiziran i povodom obilježavanja 15 godina postojanja kluba, te da su sportski rezultati koje je klub postigao u tom periodu, a to je devet naslova prvaka BiH i pet naslova pobjednika KUP-a BiH u seniorskoj, te niz naslova državnih prvaka BiH u mlađim dobnim skupinama, nešto što izaziva divljenje i poštovanje, kao i da su to rezultati koji se teško mogu naći u bilo kojem sportu u BiH i u široj regiji.

Predsjednik HRK Grude Zoran Trlin zahvalio je domaćinima na čestitkama i podršci koju daju klubu, te je istaknuo kako rukometašice ime Gruda ponosno nose po domaćim i europskim dvoranama od Islanda, Portugala, Rumunjske, Njemačke, Nizozemske, Hrvatske, Crne Gore i tako dalje.

Posebno je važno kazati kako je HRK Grude najuspješniji bh. ženski rukometni klub u povijesti države, stoji u priopćenju.

FENA

Glas naroda

Nešto ih nevole u Izviđaču.

Čestitke

Svečani prijam rukometašica HRK Grude i proslava 9. naslova prvakinja BiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari