Vikend pun rukometnih događanja za RK Izviđač

ljubuski.info

Vikend iza nas je bio izazovan za nas jer je bilo mnogo rukometnih dešavanja pa krenimo redom. U subotu u Mostaru u HMRK Zrinjski održan je Final Four lige mladih RS HB za ml. kadete u kojem su učestvovale HMRK Zrinjski, RK Nova Bila, HRK Međugorje i RA Izviđač.

Voljom ždrijeba polufinalni parovi bili su HMRK Zrinjski/ RA Izviđač i RK Nova Bila/ HRK Međugorja. U prvoj utakmici sastale su se ponajbolje ekipe u ovom uzrastu a uspješniji su bili dječaci RA Izviđač koji su savladali svoje vršnjake iz HMRK Zrinjski na penale rezultatom 28:27 a regularni dio utakmice je bio 24:24.

U finalu smo rutinski savladali ekipu HRK Međugorja 31:22. Naš Pavle Majić je bio najbolji strijelac turnira dok je također naš Mate Pavlović proglašen za najboljeg vratara turnira.

Isti dan u organizaciji HRK Međugorje održan je turnir u mini rukometu a našu RA Izviđač predstavljalo je više od 40 igrača i igračica sa dva trenera. I na ovom turniru smo bili najbrojniji i najuspješniji.

Dječaci 2013 1mjesto najbolji igrač Domagoj Kraljević

Dječaci 2014 1mjesto najbolji igrač Leni Ćeško

Djevojčice 2013 2mjesto najbolja igračica Branka Matijašević

Djevojčice 2014 2 mjesto

MIX 2015 2 mjesto

Čestitamo našim minićima i trenerima na odličnim rezultatima.

Danas je u Čitluku u organizaciji HRK Međugorje održan Final Four za dječake 2011/12 lige mladih RS HB na kojem su pored naše ekipe učestvovale HRK Međugorje,HRK Čapljina i RK Vitez. Voljom ždrjeba polufinalni parovi bili su RK Vitez/ HRK Međugorje i HRK Čapljina/RA Izviđač. Naši dječaci u polufinalu su savladali vršnjake Čapljine rezultatom 21:11 a u finalu vršnjake iz Viteza rezultatom 25:19. Naš Lovro Šuvak proglašen je najboljim igračem završnice lige mladih.

Čestitamo svim polaznicima RA Izviđač i njihovim trenerima na ostvarenim rezultatima i poruka da se naše seniorske ekipe ne trebaju brinuti za budućnost kluba

Šta reći nego DJECA SE IGRALAAAA

Glas naroda

I Crnogorke moje su prave. Cure svaka cast

Vikend pun rukometnih događanja za RK Izviđač
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari