Sve je spremno za 4. Ljubuški Outdoor Festival

ljubuski.info

Sve je spremno za večerašnje otvorenje četvrtog po redu Ljubuški Outdoor Festivala koji ove godine bilježi rekordni broj natjecatelja iz čak 13 država.

Uz natjecatelje iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Srbije, na ovogodišnji LJOF stižu natjecatelji iz Austrije, Njemačke, Švicarske, Rusije, Bjelorusije, Poljske, Ukrajine, Norveške i Libanona, što potvrđuje da je Ljubuški Outdoor Festival uistinu postao prepoznatljiv na međunarodnoj razini.

1000 sudionika

''Na festivalu će se natjecati sada već sigurno preko tisuću sudionika u trčanju, biciklizmu, paraglidingu, kajakarenju te 3x3 streetball-u. LJOF 2024 počinje u četvrtak, 23.05. u 20:00h službenim otvaranjem festivala u dvorani Kulturnog centra Ljubuški i outdoor tribinom s vrlo zanimljivim gostima iz svijeta outdoora i rekreacije'', naglašava Ante Ilić iz organizacijskog odbora Ljubuški Outdoor Festivala.

Na tribini će inače sudjelovati Božo Skoko, Tomislav Cvitanušić, Jadran Kapović, Ivan Jelavića i drugi zanimljivi gosti.

U petak, 24.05. u 10 sati, organizatori pozivaju predstavnike medija da se pridruže na press druženju na vodopadu Kravica, gdje će se neposredno nakon toga dijeliti prvi startni paketi za natjecatelje.

Organizatori očekuju i jako velik broj izletnika na najveći vrh općine Ljubuški - Vrlosinj. Naime, Hrvatsko planinarsko društvo Vrlosinj, u sklopu LjOF-a 2024. u nedjelju 26.05.2024. organizira izlet na Vrlosinj. Uspon je planiran kao kružna tura koja starta iz sela Greda i uz 1,5 - 2 h laganog hoda vodi do vrha te se spušta drugom stazom oko 1 h.

Sjajna zabava

Pozvani su svi zaljubljenici u prirodu i planinarenje svih uzrasta. Za sve sudionike izleta, osiguran je ručak po povratku na parking kod vodopada Kravica. Polazak je u 8:00 sati s parkinga kod vodopada Kravica, odakle je osiguran prijevoz do polazne točke.

Na ovogodišnjem festivalu neće manjkati ni sjajne zabave – u petak, 24.05. uz vodopad Kravica, u 21 h, svoj će veliki i za posjetitelje besplatni koncert održati Opća opasnost. Uz njih, nastupit će i učenici Glazbene škole Ljubuški.

U subotu, 25.05., također je na redu još jedan besplatni spektakl s početkom u 21h, a radi se o koncertu Crvene jabuke.

Festival LJOF 2024 ove se godine održava od 23. do 26.05., a ovaj jedinstven festival sporta, zabave i rekreacije na otvorenom povezuje i revitalizira kulturno-povijesnu baštinu i prirodne ljepote Hercegovine duž svih natjecateljskih ruta.

Organizatori ovogodišnjeg Ljubuški Outdoor Festivala su JP Parkovi, Grad Ljubuški, Turistička zajednica Ljubuški, Biciklistički klub Ljubuški, Paragliding Klub Ljubuški, HAK Ljubuški, GSS Ljubuški i Foto Klub Fokus Ljubuški, dok je generalni sponzor festivala Džajić Commerce Ljubuški.

Sve informacije o LJOF-u 2024 možete pronaći na službenoj stranici festivala: www.ljof.ba

Glas naroda

Iduće godine pokušajte ne stavljati slatkiše u vrećicu sa opremom.Boca od 1,5 litara je satrala sve, samo mrvice ostale..

Sve je spremno za 4. Ljubuški Outdoor Festival
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari