Prometna nesreća kod Gruda, motociklist teško ozlijeđen

ljubuski.info

Policijska uprava (PU) Grude je danas u 13:30 sati dobila prijavu o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na dijelu magistralne ceste M-6, Gorica - Čapljina, potvrđeno je iz MUP-a županije Zapadnohercegovačke (ŽZH).

U navedenoj prometnoj nesreći, jedna je osoba ozlijeđena, a sudjelovala su dva vozila i to motocikl BMW kojim je upravljala osoba H.R. (1980.) iz Bijeljine i osobni automobil Mercedes kojim je upravljala osoba M.B. (1972.) iz Ljubuškog.

Vozač motocikla je vozilom hitne pomoći Doma zdravlja Grude zbog težine ozljeda prebačen u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar na dalje liječenje.

Na vozilima je nastala velika materijalna šteta, a kod ozlijeđene osobe konstatirane su teške tjelesne ozljede, potvrđeno je iz Ureda za informiranje MUP-a ŽZH.

Očevid su uradili službenici PU Grude, a o ovoj prometnoj nesreći obaviješten je dežurni županijski tužitelj županijskog Tužiteljstva ŽZH.

Hercegovina.info

Glas naroda

Nije moguće na cesti koja košta 1000 maraka po kvadratu

Još izrabaju asfalt kad prođeš motorom preko tog hoće motor da te izbaci iz sica. Mamu vam bolesnu. Treba vas tužiti za to rabanje, bolesnici jedni

Samo gasa jos vise ,natraj ta fala Bogu ceste dobre ima se di potegnit!

Samo ti odvadi gasa

Neki dan me zabacilo na motoru u D.Radišićima na onom djelu ceste koji se naraban.. Jedva sam ostao na motoru. Srećom lagano sam vozio. Majku Vam bolesnu pa tu će motoristi glavu izgubiti.. Onaj spust na tikiruši je opasan za motoriste jer je cesta naborana, katastrofa. Pa ove što održavaju ceste treba osuditi na dugogodišnji zatvor. Znaju samo naplatiti cestarine a ne znaju održavati cestu..

Ono di je narabana cesta vrlo je opasno.
Jer i auta zaljulja a motor posebno.
Zato polako

Sad još izrabali u Studencima, ma sreća da polako vozim. Samrlo [ * neprimjereno * ]o u meni kad sam naišao na to, pa ima li iko u tim putevima normalan.

Za one šahtove ispod Tikiruše bi trebalo dodijeliti Nobelovu nagradu "stručnjaku" koji je ono osmislio

Vozite se u autu pa vam nece smetat izrabane ceste.
Ko vam je kriv sto prizivate djavla na dva kotaca

Jes vala krviti i meni zabaciva kad iđeš niz tikirušu svaki šaht potrefim...to je kradezeova škola inžinjeri

Triba zabranit skroz motore,to je čista glupost

Može malo argumenata za tu tvoju zabranu?

Možda zato što je pola ljubuških motorista poginulo na motoru (strahota nabrajat…) ali i niti jedan bajker…

Samo bi te molio da pripaziš kad skrećeš da mi prednost ne oduzmeš, ništa više.

Može:najgluplji izum čovječanstva=motocikl

Ja volim motore i volim ok. motoriste. Takvi su za svaku pohvalu, ljudine, humanitarci.
Na oko macho, unutra male mace.
Mjau

Vecina vas su di-vljaci.na motoru. Veliki naklon pojedincima ali su oni nazalost MANJINA

Pravi BIMER bajker se stidi vas vecine motorista, samo nas blarite koji smo ti BIKERI

Policija je kriva za prometne nezgode, da nas ima ko u Londonu dnevno bi bile iljade mrtvih...

Policija kriva èeee jadan ti si ti. Oni su pre tolerantni sta mi kao vozaci zasluzimo. Slabo oni koriste palicu a trebali bi. Uvijek ke policija kriva, ne slazem se

Policija kriva . . .uvik neko drugi kriv za moja s-r-anja

Dosta znam tzv "bikera" većina intelektualno ili moralno dno..

U pravu si,intelekt 0 a jak motor! Ni kulture ni poznsvanja pravila niti znakova i takvi ginu najviše ali sa druge strane 98% vozača je intelekt -10 ,kupljena vozsčka i misle da im je cesta ćačevina i zbog njih gine dobar broj motorista!
Dakle ljudi,i jedni i drugi- prilagodite brzinu i uvažavajte druge učesnike u prometu! Naučite pravila i znakove i držite ih se pa nekad bit će i cesta bolja ali nece se gubit glava

Vozim motor 20 godina i nikad nisam prešo 80kmh i uživam u svakom metru koji pređem sa njim. Mi kao vozači nemamo kulture i poštovanja prema drugima u prometu bili to biciklisti, motoristi itd. Da odete u Italiju pa vidite kako se tamo vozi. Majko draga, na jedno auto dođe 10 motora....ludnica i rijetko ko padne. Pojedinci popiju dvije putne teretne pa u auto i eto ti belaja. A naša policija je pretolerantna kakva bi trebala biti i kakva smo mi marva od ljudi.

Uvek je za nekog bio pendrek a za nekog lepa reč…

A za nekog Belegija!

Jos vise cesta treba bit izraubano.Zbog idi.ta za volanom takvih cesta treba bit jos vise.Manje bi bilo nesreca.Kakvih "vozaca" kod nas ima cudo je sto jos vise nema nastradalih.

Prometna nesreća kod Gruda, motociklist teško ozlijeđen
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari