Poziv za dostavu dokumentacije u svrhu dodjele jednokratne pomoći maturantima

ljubuski.info

Gradsko vijeće Ljubuški je na svojoj 34. sjednici održanoj dana 22.ožujka 2024. godine, donijelo odluku o dodjeli jednokratnih financijskih potpora maturantima Grada Ljubuškog za školsku 2023/2024 godinu, u kojoj je između ostalog propisano ukoliko maturanti pohađaju srednje škole u drugim općinama/gradovima, da su dužni dostaviti potvrdu srednje škole kako su učenici završnog razreda srednje škole u školskoj godini 2023/2024., presliku CIPS-ove osobne iskaznice i broj žiro računa na koji će se izvršiti isplata potpore.

Traženu dokumentaciju dostaviti u roku od 5 ( pet) dana od dana objave ove obavijesti u prostorije Gradske uprave, Odsjek za društvene djelatnosti, ured broj 25, II kat.

Maturanti koji pohađaju završne razrede srednjih škola na području Grada Ljubuškoga se nalaze na popisu kojeg su sačinili ravnatelji srednjih škola i na njih se ne odnosi obveza prikupljanja i dostavljanja dokumentacije.

Glas naroda

ima li ista za malu maturu
9 razredi takoder imaju maturu

Uvedite maturu i u 4. razredu.

Poziv za dostavu dokumentacije u svrhu dodjele jednokratne pomoći maturantima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari