Skoko i Frka Petešić predstavili knjigu Hrvatska u 30 priča

ljubuski.info

U Kulturnom centru u Ljubuškom u petak navečer upriličeno je predstavljanje knjige Hrvatska u 30 priča autora Bože Skoke i Zvonimira Frke Petešića, što je bila još jedna manifestacija u okviru obilježavanja Dana grada Ljubuškog i 580-te obljetnice spomena imena Ljubuški.

Bila je to po svemu zanimljiva i neobična prezentacija za što se pobrinuli, uz autore, i predstavljači: prof.dr.sc. Vanda Babić Galić – sveučilišna profesorica i znanstvena suradnica Instituta za migracije u Zagrebu i savjetnica hrvatskog ministra vanjskih i europskih poslova, prof.dr.sc. Goran Bandov – sveučilišni profesor i politički analitičar; voditelj je Središnjeg ureda za međunarodne odnose i održivi razvoj Sveučilišta u Zagrebu i prof.dr.sc. Mario Šiljeg – sveučilišni profesor i ravnatelj Instituta za vode Josip Juraj Strosmayer, te bivši tajnik Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Za zanimljivu večer pobrinula se i voditeljica Antonija Ćosić, inače Kuprešanka i voditeljica na HRT-u koja je „uspješno plivala“ od gosta do gosta. Uz čelnike grada Ljubuškog, gradonačelnika Vedrana Markotića i predsjednika GV-a Tihomira Kvesića, u prepunom Kulturnom centru nazočni su bili federalni dopredsjednik Vlade i ministar financija Toni Kraljević, županijski ministri Blagica Leko i Mladen Bebek, predsjednik Skupštine ŽZH-e Ivan Jelčić, ministar gospodarstva u Vladi RH-e Damir Habijan sa suradnicima i mnogi drugi.

U glazbenom dijelu programa nastupio je Stjepan Lah uz pratnju Luke Bubala na glasoviru.

Organizatori predstavljanja knige bili su Grad Ljubuški i HKD Napredak -podružnica ljubuški.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Sami se odaju kosu i štasu svaka priča jedan srebrnjak Bog cijelu istoriju napisa u 3 priče. A vi Hrvacku istoriju u 30 priča.tako znamo Koste snosi će te posljedice zajedno sa onima koji vas financiraju. Kad dođe vrijeme zato...

Bitno je da se u Bagica gostilo..ko placa? Opcina..prodaju maglu..lovu zaraduju..

Skoko svake godine kulturno dodje u LJubuski po pare .

Naučio ga Barbarić svog rodju samo ta se priča krije godinama !!

Zato nema LJubuskog KarnevaIa ove godine.

Najači komentar... Bravo.. A ovo za ždetačinu gore iznad isto tačno.. Ali bar se ne vidi na njima.

Kako to da nije pozvan ugledni i počasni građanin Ljubuškog : Zdravko Mamić!
Pa ovo je sve ovdje ekipa koja je kulturno osvještena i dobra s njim.

Skoko i Frka Petešić predstavili knjigu Hrvatska u 30 priča
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari