Policija ŽZH potvrdila da postupaju zbog prijetnji u srednjoj školi

ljubuski.info

MUP ŽZH potvrdio je da su postupali po pitanju prijetnji u Srednjoj strukovnoj školi u Ljubuškom gdje je učenik prvog razreda te škole prijetio da će sve pobiti.

„Dana 5. veljače 2024., policijski službenici PU Ljubuški su zaprimili prijavu, po kojoj poduzimaju potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti. S obzirom da se radi o kategoriji maloljetnika, trenutačno vam ne možemo dati druge informacije.

Trenutačno je u tijeku uzimanje iskaza, na navedene okolnosti, te ćete nakon završetka policijskog postupanja biti blagovremeno obaviješteni“, kazali su u odgovoru iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

Ranije se o svemu oglasilo i Tužiteljstvo ZHŽ, koje policija, barem do jutros, nije izvijestila o događanjima u školi, premda se radi o uznemirujućoj tematici, osobito ako pratimo događanja u susjedstvu.

U školi su kazali da je sve prijavljeno i očekuju da institucije rade svoj posao.

Hercegovina.info

Glas naroda

Koji učenik je prijetio? Ime I presume

Imena maloljetnika se ne smiju javno objavljivati..

Policija će napraviti izvide kad je sve završilo i na svu sreću dobro. Kasne u svemu

Šta bi bilo da je policija dolazila u školu svaki put kad netko nekom kaže daće ga ubit? Trebalo bi u svakom razredu biti po pet policajaca

Dičija posla

Sigurno je iz Vitine

iz radišića je

Policija ŽZH potvrdila da postupaju zbog prijetnji u srednjoj školi
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari