Branitelj Berislav Brzica - Džon, u 57-oj godini stekao diplomu prvostupnika

ljubuski.info

Borislav Brzica, zv. Džon, rođen 14.10.1966. godine u Grudama, oženjen, otac trojice sinova koji je ostvario svoj životni san kojeg je pretvorio u stvarnost prije četiri godine kada je prvi put kročio nogom na ALU u Širokom Brijegu.

Od malih nogu se zanimao za slikarstvo i slikao je uvijek za svoju dušu. Cijeli se život zajedno sa svojom obitelji bavio poljoprivredom kako bi prehranio sebe i njih. No, ona nutarnja iskra umjetnosti koja ga je vukla prema slikarstvu uvijek je gorjela u njemu, nekada je tinjala no uvijek je bila sveprisutna u cijelom njegovom biću.

Nekako je bojažljivo priopćio svoje skrivene želje tek uskom krugu istinskih prijatelja i članova URB HVO-a ŽZH čiji je tajnik. Neki su s čuđenjem prihvatili njegovu namjeru upisa na ALU, dok mu je tek uski krug prijatelja dao nesebičnu podršku pri upisu na ALU u Širokom Brijegu.

Borislav Brzica zvani Džon nije ni jednog trenutka sumnjao u svoje sposobnosti, niti u to kako je možda „zakržljao“ jer upisuje I godinu ALU koju upisuju studenti koji mu komotno mogu biti djeca jer je većina rođena 2000 i neke godine. Savršeno se uklopio u taj mladalački svijet, stekao mnoge prijatelje na svojoj prvoj godini faksa ali i na višim godinama, kojima može poslužiti kao uzor ali i kao otac jer se od njega dade puno toga naučiti.

Njegova diploma je kruna njegovog života koju je zasluženo ponio. On smjelo i odvažno nastavlja dalje gaziti učionicama, atelierima i hodnicima ALU u Širokom Brijegu i već je na četvrtoj stepenici ALU.

Ne sumnjamo kako će naš Džon uspješno završiti ovo poglavlje života koje on opravdano smatra najvažnijim, nevidljivim unutarnjim svijetom poznatom samo njemu, dok mi ostali u taj svijet teško možemo uroniti, osim ga zamišljati.Slikar Pablo Picaso je jednom rekao: “Umjetnost je laž koja nam pomaže spoznati istinu“, pa stoga ostavljamo našem Džonu promovirati tu divnu laž koja je u stvari duša svakog naroda.

Braniteljski portal

Glas naroda

Dobar je Kvesić i Luburić u 40 toj..

A tek Zdravko Rogić koji umjetnik i slikar. Kad nacrta sliku trkom je fotu Jozi proda za 15 maraka, i onda je Jozo proda za 400 maraka

E pa nacrtaj i ti pa prodaji ili kupuj pa preprodaji i mirna Bosna

Pošto je kvadrat?

Ovo vam neka vijest. U ljubuškom diplome dovezu autobusnom linijom. Studentu nije problem diploma, već da se odluči šta hoće bit, tj za što se je školovao priko telefona

Branitelj Berislav Brzica - Džon, u 57-oj godini stekao diplomu prvostupnika
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari