Granična policija spriječila krijumčarenje migranata na prijelazu Crveni Grm

ljubuski.info

Pripadnici Postrojbe granične policije Doljani, spriječili su krijumčarenje 6 državljana afroazijskog podrijetla u mjestu Crveni Grm, općina Ljubuški. Krijumčarenje je otkriveno prilikom zaustavljanja putničkog vozila marke VW Touran registracijskih oznaka Bosne i Hercegovine, kojim je upravljala državljanka BiH B. M. Kao prethodnica navedenog vozila, bilo je i vozilo marke Audi, kojim je upravljao A. M. državljanin BiH.

Nakon kriminalističke obrade, osumnjičeni za počinjeno kazneno djelo Krijumčarenje ljudi iz čl. 189 KZ BiH, uhićeni su, a vozilo i dokazni materijali privremeno su oduzeti. Protiv istih će biti podneseno izvješće o počinjenom kaznenom djelu Tužiteljstvu BiH, dok će krijumčareni migranti, nakon ispitivanja u svojstvu svjedoka biti predani Službi za poslove sa strancima na daljnje postupanje, priopćeno je danas iz Granične policije BiH.

Glas naroda

Aaaa ko su momci

Koliko država plaća da im svaki dan uhvatim 10 emigranata, i krijumčara. Samo ptice na grani ne znaju da u cg ima svaki dan više migranata neg stanovnika. I provjerite u mupu koliko je se puta zvalo zbog sumnjivih auta, i što je oduzeto. Sad ovo dvoje oderite po 20000 km pa nek opet voze.

Svaku noc moj ćuko laje jer prolaze pijeske.

A kako su dotlen došli?

Čuj kako, spakovani sistemom spojenih posuda...

Granična policija spriječila krijumčarenje migranata na prijelazu Crveni Grm
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari