Očekivana pobjeda nad Mirom (38:30)

Ljubušanke su posve očekivano svladale ambicioznu ekipu Mire iz Prijedora, u sklopu pretposljednjeg kola Premijer lige za žene u sezoni 2009/2010. Inače sama utakmica je bila izjednačena u tijeku prvog poluvremena, sve do 21 minute susreta kada ljubušanke rade seriju u posljednjih 10 minuta poluvremena 6:2 i na odmor odlazi sa zasluženom prednošću od 20:16.

U drugom dijelu su se gošće dobro držale sve do 41 minute susreta, kada su zaostajale samo dva zgoditka za domaćim rukometašicama koje tada ubacuju u veću brzinu i na kraju upisuju zasluženu pobjedu od 38:30. Najveća prednost ljubušanki bila je u 58-oj minuti susreta kada je semafor pokazivao 37:27 u korist ljubušanki.

ŽRK Ljubuški - ŽRK Mira 38:30 (20:16)

Kod ljubušanki izvrsnu partiju je pružila Maja Prusina sa 13 zgoditaka, kao i Andrea Prusina sa 6 i Klaudija Knezović koja je vrata Mire pogodila 7 puta. Još su se u listu strijelaca upisali Ristić 2, Vrdoljak 3, Boras 3, Mistrić 3 i mlada Katarina Pavlović sa 1 zgoditkom.

Ovom pobjedom naše rukometašice su osigurale drugo mjesto na ljestvici Premijer lige i to po četvrti put zaredom, a svoj posljednji susret igraju sljedećeg tjedna u Goraždu protiv istoimenog domaćina.

ŽRK Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari