MUP ŽZH izdao 1705 prekršajnih naloga od kojih 555 službenici PU Ljubuški

ljubuski.info

S ciljem prevencije i smanjenja broja prometnih nezgoda policijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke u proteklom razdoblju vrše pojačane kontrole prometa u sve četiri jedinice lokalne samouprave.

Tako je samo u studenom ove godine kontrolirano 7348 vozila i vozača, što je u odnosu na isto razdoblje 2022. godine više za 2828. Prema službenim podatcima MUP-a ŽZH povećanje kontroliranih vozila i vozača bilježe sve četiri Policijske uprave u sklopu Uprave policije MUP-a ŽZH.

U odnosu na isti mjesec prošle godine policijski službenici PU Ljubuški i PU Posušje bilježe dvostruko više kontroliranih vozila i vozača. Kada je pak riječ o izrečenim mjerama represije najzapaženije rezultate imaju policijski službenici PU Ljubuški.

Od ukupno izdanih 1705 prekršajnih naloga policijski službenici PU Ljubuški su izdali njih 555, policijski službenici PU Široki Brijeg 329, policijski službenici PU Posušje 292, policijski službenici PU Grude 258, dok su policijski službenici Postrojbe za sigurnost cestovnog prometa izdali 271 prekršajni nalog.

Policijski službenici PU Ljubuški iz prometa su isključili 35 vozača, PU Široki Brijeg i PU Posušje po 17 vozača, te PU Grude dva vozača. Tijekom studenoga 2023. godine Postrojba za sigurnost cestovnog prometa MUP-a ŽZH iz prometa je isključila 17 vozača. Od ukupno 116 neregistriranih vozila koja su otkrivena i isključena iz prometa s prometnica Županije Zapadnohercegovačke tijekom mjeseca studenoga četiri je isključila Postrojba za sigurnost cestovnog prometa, 11 policijski službenici PU Grude, 20 policijski službenici PU Posušje, 27 policijski službenici PU Široki Brijeg i 54 policijski službenici PU Ljubuški. Kako navode iz MUP-a ŽZH pojačana kontrola prometa nastavit će se i u narednom razdoblju.

Glas naroda

Hvalite se koliko se ljudima opljačkali.Koliko ste naloga napisali zbog ugrožavanja sigurnosti prometa i naših života?

Napadaš(mo) policiju zbog napisanih naloga, ne napadas trgovce sto su ti naplatili svaki artikl koji si ili koji smo uzeli u trgovini. Na iznos od 300 maraka mogli su spustit 10 ili vise posto . . .ali nisu. Prekoracio si brzinu . . .placas pola kazne. Sta bi ti lli mi htjeli. . . NevaIja policija,. . .nevaIjamo mi

Policija treba samo da radi svoj posao a to je briga o sigurnosti prometa.Svakodnevno voze po neispravnim cestama,prolaze pored nepropisno postavljenih prometnih znakova,neispravnih semafora,ilegalo postavljenih reklama i ostalih objekata,svakodnevno gledaju pljačku na održavanju cesta i nikom ništa.Dok god im je jedini zadatak maltretirati i zaustavljati vozače za minimalne ili nikakve prekršaje koji nikog ne ugrožavaju oni su samo obični punjači proračuna

Ovoliko koliko su izdali naloga ako ne i vise su policajci uzeli na licu mjesta,daj 20-30 maraka pa necu pisati,hajde plati picu i cocacolu u Mediteranu pa necemo pisat,kupi mi sendvic od čajne i Red bul pa necu pisati kaznu,ima toga jos ohohohohoh.

I ti to sve uradio? Znaci napravio si prekrsaj i potplatio policajca i sad policajac kriv i nemoralan a ti pravednik? Jel vi citate to sto napisete?

09:23:28----Sve sto je napisano je istina i ti to znas ali se pravis jako,jako pametan.....Šteta za tebe bilo je u tebi nekog potencijala ali vise ga nema,izgubili smo povjerenje u tebe.Odmori se zasluzio si.

A ovo da si licemjer to nije istina?

policajci su redom preko veze nezakonito zapošljeni i sad se hvale kako provode zakon na sitnim kokošarim narodu ,jadno i sramotno u državi bez zakona kriminalci provode zakon
totalno kršenje zakona i ljudckih prava-balkan krčma

Magistri policajci a sefovi nepismeni bez skole6276

Da su ih bogda više napisali bilo bi manje glavića po gradu što manitaju. Samo da u veče pola sata stanu preko puta namexa, pa nije normalno kako voze tamo...ludnica.

Tako je ali oni stanu na pravcu na Cernu i na Bijači jer tu se more najviše kazni napisat a kad vozači ne voze "prebrzo" onda ih bez razloga zaustavljaju kao neka kontrola prometa i traže razlog da napišu kaznu

a kad će racije po diskotekama i kafićima u kojim se kokain prodaje na kile ko brašno TIP 500?

Nema toga kod nas i ne prodaju kao brašno nego prodaju brašno

Jabi volija raditi u ljubuškoj policiji kako da upadnem unutra?

Moraš se najprvo učlaniti u HDZ pa moraš platiti 6000 mito i moraš voliti Rvacku!

Dok god budete divljali pijani i svakakvi po cestama treba Vas derat.I auto uzet.I vi sto nudite mito ste isti kao i oni koji ga primaju.A zasto neki prolaze bez kazni e to je pitanje za vladu.Sta ce policajac na cesti kad zaustavi nekog guzonju.Napisace mu kaznu i dobice otkaz za par dana.Dok god ima takvih a policajci neudu zasticeni bice nam tako kako je.Al podite najprije od sebe.Ja u 35 godina voznje fala Bogu nikad udes nisam imao.I platio tri kazne.U Austriji za brzu voznju,u Hr jer nisam bio vezan i nisam imao upaljena svjetla i u B i H zbog pojasa.Kriv i platio.A stotinu puta zaustavljen i puhao.Pazite na druge ako necete na sebe.

Jadno!, cime se hvalite, da je normalna drzava, to bi bio onako, jedan od redovitih poslova prometne policije. Iznesite podatke, koliko ste bili uspjesni u rijesavanju kaznenih djela, a posebice gospodarskog kriminaliteta!?, strucnjaci!?.

Gospodarskog kriminala i pljački novca za održavanje cesta

Ko i vama smeta ići u murju,samo znate komentirati

Dobio prekrsajni nalog za prekrsaj i on se buni. Dobio racun za telefon i ne buni se, dobio racun za struju ne buni se i opet dobio racun za smeće i vodu i gle cuda OPET SE NE BUNI . . .koji je razlog

Nemoraš imati pamet ili diplomu dobiješ pendrek i pištolj uniformu i šetaš vazdan gori doli pokraj općine ili na kavu.

Ma nije moguce

Pojedini policajci vozaju auta od 40 tisuca km i sredili kuce sa platom 1500km ma dajte molim vas treba to sipa dobro pročešljat.

Sta smeta vam policija

Nikome ne smeta policija koja radi svoj posao nego samo oni bez mozga koji se kao pijani plota uhvate zakona koji primjenjuju samo na običnom čoviku

Zašto 555 ljubuški duplo više od gruda i posušja a manje stanovnika ovo se trenira sila nad preostalom sirotinjom!

Sramota za Ljubuški koga još drže u policiji,
Sramota za Policajce koji uzimaju pare po putu ,
Sramota za Mup što takvima ne da otkaz nego ih štiti politika i punac,
Sramota i ruglo grada Ljubuškoga...

Mišićavi plavi dečko iz Radišića je dobro zasukao rukave u tom poslu, i napunio svaki svoj džep

Zato je se kuća preko noći obnovila a prije 20 godina sta je bilo ???

Hvalio se taj nabildani frajer kako je u kuću uložio silan novac ali čiji novac??Od naroda i sirotinje ,tužnooo.

Nije samo jedan uzimao gdje su drugi

Pa uzimao je svaki koji ima auto preko 20 tisuca maraka,a nema podignut kredit,to je logično.

MUP ŽZH izdao 1705 prekršajnih naloga od kojih 555 službenici PU Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari