ŽZH prva postavila zastavu EU ispred svog sjedišta

ljubuski.info

Zastava Europske unije, uz onu BiH i ŽZH, bit će trajno postavljena ispred zgrade Vlade i Skupštine Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu, potvrđeno je za portal iz Vlade.

Ovim činom postali su prva županijska vlada u Federaciji BiH koja je trajno istaknula zastavu Europske unije ispred svog sjedišta čime su poslali jasnu poruku čemu teže i gdje se vide u budućnosti.

Potvrda takvih ambicija snažno je iskazana u ponedjeljak tijekom službenog posjeta šefa Izaslanstva EU u BiH i posebnog predstavnika EU u BiH Johanna Sattlera koji je pohvalio Županiju Zapadnohercegovačku i ohrabrio ih u daljnjem ispunjavanju uvjeta Unije.

Još 2016. godine Vlada ŽZH osnovala je Ured za europske integracije sa sjedištem u Širokom Brijegu kao samostalnu stručnu službu., preuzeto s portala Jabuka.tv.

Spomenuti Ured osnovan je s ciljem ispunjavanja obveza koje se pojavljuju pred Županijom Zapadnohercegovačkom u procesu europskih integracija, uspostavljanja učinkovitog sustava upravljanja razvojnim procesima te praćenja provedbe Strategije razvitka ŽZH, kao i uspostavljanja aktivne međunarodne i prekogranične suradnje.

Podsjećamo, početkom listopada Vijeće ministara BiH, na prijedlog Ureda predsjedateljice Borjane Krišto, jednoglasno je donijelo Odluku o isticanju zastave Europske unije u ministarstvima, upravnim organizacijama i drugim tijelima Vijeća ministara BiH – u novom tekstu.

Prema Odluci, uz zastavu BiH, na zgradi u kojoj se nalazi sjedište ministarstva, upravne organizacije i drugog tijela koje je osnovalo Vijeće ministara Bosne i Hercegovine ističe se zastava Europske unije. Prednost u isticanju ima zastava Bosne i Hercegovine.,

Isticanje zastave EU bit će obavezno na državnim institucijama

Jabuka.tv

Glas naroda

Mogu sa njom obrisat.....znas sta.

E svašta, još nismo u EU,oni joj dižu zastave...

Diđu zastave a sve čine da ne uđemo u EU jer ima još dosta za ukrast i rasprodat

Ulizivači! Ovo je dokaz kako mijenjaju zastave, odijela, maske... kad bude trebalo prvi će okačit i zastavu duginih boja

Korumpiranim i looppovi ne mogu u EU

Blago nama,sljedi blagostanje.

Koliko su ljudi protrali u EU trebali su davno

Kad Ursula čuje za ovo kesa se driši odmah Kuvari već mogu Janjce na rražnjeve nabijat para stiže.

Županija nagrađuje kupljene diplome, kriminalce, ulizivače stranačke to su uvjeti za evropsku uniju koji su davno ispunjeni. Evropska unija je problem jer nije primila Županiju koja je ispunila uvjete.

Džaba zastava kad je lo.povluk i balkanluk u glavama.Imamo EU tablice ima 15 godina pa nam ceste sve gora a policija...lipa nekadašnja milicija koja je kad čim na cesti vidi nešto što bi moglo ugroziti promet odmah zatvara istu,postavi znakove i pozove odgovorne.Za ilegalnu gradnju pored ceste se odmah za Zenicu išlo

Na ove tri zastave na svakoj stoji po jedno nevidljivo slovo H D i Z

Gdje su donijeli odluku za isticanje EU zastave, odakle pravo da se takve odluke donose bez naroda i referenduma?

Dabogda nisu..
Propala EU nam ne treba.
Da nam oni određuju pravila, zabranjuju, mijenjaju nam zakone, život..
Ne želim ih ovdje, ne trebaju nam.
Kad je trebalo nije ih bilo.
Sad nam ne trebaju..

Ne trebaju oni nama ovdje zato što mi idemo tamo da zaradimo da prehranimo svije porodice Ne sikiraj se Bosni nikada neće primiti u EU.

Znači toliko važnijih pitanja oni raspravljaju i izglasavaju da je eu zastava obvezna! Pe jeste li vi normalni!

A zastava ŽZH visi naopako

Možda gledaš s naopake strane.

Raspitaj se malo na koju stranu se zastava okrene. Ili ako je po tvome onda zastava BiH visi naopako. Jedna lijevo, druga desno.

ŽZH prva postavila zastavu EU ispred svog sjedišta
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari