Ministar Pejić posjetio Centar za socijalni rad i Pučku kuhinju

ljubuski.info

Ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi Tomislav Pejić posjetio je u četvrtak Centar za socijalni rad Ljubuški te Pučku kuhinju u Ljubuškom.

Ravnatelj Centra za socijalni rad Ljubuški Viktor Grbavac upoznao je ministra Pejića s aktivnostima gradskog, ali i županijskog Crvenog križa, kao i s trenutnim stanjem, zahvalivši na potpori Vlade koja im je do sada pružena.

Razgovaralo se, između ostaloga i o projektima na području županije, pronatalitetnoj mjeri Vlade ŽZH i Zakonu o zaštiti obitelji s djecom, ali i o nasilju u obitelji i smještaju u socijalne ustanove.

Također, resornom ministru je prezentiran “Projekt kućne njege – Niste sami” čiji je nositelj Centar za socijalni rad Ljubuški, partneri Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike RH, Grad Ljubuški, a odnedavno i Federalni zavod za zapošljavanje.

Podsjetimo, radi se o hvalevrijednom projektu zahvaljujući kojem će 150 socijalno ugroženih ljudi na području Ljubuškog svakodnevno obilaziti njegovatelji.

Ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi ovom prilikom posjetio je i Pučku kuhinju koja svakodnevno nahrani 200 Ljubušaka gdje je razgovarao s djelatnicima, volonterima i tajnikom Crvenog križa Ljubuški Jurom Kozinom.

Jabuka.tv

Glas naroda

jel oproba "corbu" ...

Bravo za adz ovoga nije nikad bilo u Ljubuškom

Jedino sto u ovoj ekipi vrijedi I valja je gosp.Nada.

Ja kaže isto bravo za HDZ toga u Tite nije bilo.To je znak da HDZ nešto dobro radi.

BICE JOS GORE KAKO GLASAMO

Plava gđica u traper farmerkama neka se javi ..zgodna cura

Ministar Pejić posjetio Centar za socijalni rad i Pučku kuhinju
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari