Večer za pamćenje kao dar Županjskog tamburaškog orkestra Ljubuškom

ljubuski.info

Ljubušaci su u subotu imali priliku uživati u pravoj glazbenoj poslastici, predivnu glazbenu večer ispunjenu zvucima tamburica pripremili su im prijatelji iz Grada Županje. Rezultat je to prijateljstva koje dugi niz godina povezuje gradove Ljubuški i Županju.

Koncert Županjskog tamburaškog orkestra pod nazivom “Kamen krš i tambura” predstavio je bogat glazbeni repertoar ispunjen tradicionalnim, poznatim pjesmama ovog kraja uz odlične pjevače; Stjepana Pavlovića iz Tamburaškog sastava Rutineri, zbor mladih Aeternum iz župe sv.Nikole Tavelića Županja, Peru Galića frontmena grupe Opća opasnosti, Filipa Kovačića koji osim što svira berdu u orkestru odlično pjeva i predstavnika “domaćih glazbenih snaga” Jozu Vučića.

Županjski tamburaški orkestar čini 35 tamburaša pod vodstvom maestra Marka Sesara, okuplja mlade zaljubljenike u ovaj hrvatski nacionalni instrument, mlade koji voli svirati i koji čuvaju i tako oplemenjuju svoju vezu sa tamburom.

Publika je uživala u pjesmama koje ulaze u dušu i krijepe srca , pjesmama koje su nas u čas odvele u ravnice Slavonije, vinograde Srijema, upoznale nas sa “bećarima starog kova” i odvele u “tamburaški san”, “inatila se Slavonija” uz “blagoslov i hvalospjev ljubavi” ali i opjevale Hercegovinu i svu njenu ljepotu.

Organizatori ove večeri su HKUD Antas Mucić, Grad Ljubuški i Grad Županja.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Sramota maximalno 50ljudi bilo,pola od toga uljebaši.

Svaka cast ljudima koji su unatoc onakvoj olujnoj buri dosli podrzati koncert.
Ja ne gledam negativno pa da se koncentriram na ljude koji nisu dosli, ponavljam, jako lijepo od onih koji su dosli. Samo pozitiva. Lijep pozdrav

Slabo je i uhjeba bilo ,, mora da se sprema neka promjena heh ,,

i kad kradeš sve je POZITIVA
i kad kupiš diplomu je POZITIVA
i kad nas je sve manje i manje opet POZITIVA
... hoćeš još pozitive

Održavaju koncert da ga nisu najavili, samo za uhljebe političke

Da čitaš išta osim infa vidio bi da je bio najvljen

Info ga je najavio

Nema Ljubuški vise ničeg iz područja kulture kad ga vode nesposobne osobe.

Kultura je za HDZ atomska fizika ,,,,,

Ko nije zna za koncert te nije bija na istom taj nevoli Rvacku...

Bravo za naš bosanski LJubuški

Bravo za pametnjakovića. Skidam kapu, pamet ti je gusta kao u mačke brkovi. Drago mi je da imamo i tako pametne sugrađane.

Šteta. Loše se oglašava. Obično kad prođe. Zašto Ured za kulturu ili turistička zajednica ne objavi mjesečni ili tjedni info događaja, pa bi svi bili upoznati na vrijeme?

Pokazala je doticna gospodja centar ne kulture kad je bila lutkarska predstava, pa prevareni gradjani dolazili po karte kao id.1oti s karata nema ...tu je se pokazalo gdje mi zivimo

Večer za pamćenje kao dar Županjskog tamburaškog orkestra Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari