U Grudama održano polaganje ispita za dobrovoljnog vatrogasca

ljubuski.info

U organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke u Grudama je održano polaganje ispita za dobrovoljnog vatrogasca. Ispit se sastojao iz tri dijela: pismenog, usmenog i praktičnog.

Polaganju je pristupilo 10 dobrovoljnih vatrogasaca iz tri dobrovoljna vatrogasna društva u Županiji Zapadnohercegovačkoj (DVD Trebižat, DVD Tihaljina i DVD Rakitno) koji su prošli dvodnevnu obuku na poligonu u Gospodarskoj zoni „Pogana Vlaka-Poljanice“ u Grudama i na vježbalištu u sklopu JVP Čapljina.

Polaganje ispita za dobrovoljnog vatrogasca je održano pred Povjerenstvom za polaganje stručnog ispita za profesionalne i dobrovoljne vatrogasce u sastavu: Silvio Ostojić predsjednik i članovi: Mladen Bošnjak, Jadranka Karačić, Svemirko Mikulić i Srećko Vukojević, a u provedbi praktičnog dijela ispita pomagali su Mate Jurković zapovjednik JVP Čapljina i Dalibor Rezić iz JVP Široki Brijeg.

Glas naroda

Jabi volija biti vatrogasac

U Grudama održano polaganje ispita za dobrovoljnog vatrogasca
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari