U Grudama dvojica policajaca spasili život čovjeku

ljubuski.info

U petak se u gradskoj dvorani Bili Brig u Grudama odvijala prava drama. Naime, kako su ispričali svjedoci za portal dvojica policijskih službenika specijalne policije MUP-a ŽZH spasili su život jednom čovjeku.

Dok se u dvorani održavao standardni termin koji koriste građani, jednom od igrača u jednom trenutku je pozlilo te nije davao znakove života. Na svu sreću, u dvorani su se nalazili policijski službenici specijalne policije MUP-a ŽZH koji u tu redovno obavljaju svoje aktivnosti, a inače su smješteni u zgradi PU Grude.

Kad su primijetili da je čovjeku pozlilo, odmah su primijenili postupak reanimacije te su joj do dolaska Hitne pomoći vratili vitalne znakove života. Inače, policijski službenici su obučeni za ovaj postupak. Uz njih, u pomoć je priskočio i jedan student medicine koji se također našao na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Na kraju su djelatnici Hitne pomoći Doma zdravlja Grude pružili pomoć čovjeku te ga prevezli u SKB Mostar odakle je, kako neslužbeno doznaje portal, javljeno da je osoba u stabilnom stanju.

Grude Online

Glas naroda

konacno nesto ljepo i od njih,sve pohvale

Između kukolja ipak ima i žita! Bravo za aktere uz poruku da ustrajete u dobrim djelima i budete uzor u obraćenju svojih kolega koji puno toga zgriješiše zloupotrebljavajući svoju časnu službu u interesu juda i judinih škuda.
A. J.

Kakvi su im šefovi oni su ok.

Nekad smo u školi učili reanimaciju na lutki, mislim da je bio 6. razred osnovne škole. Trebali bi svi povremeno ponoviti to znanje koje nam je manje više svima potrebno, a mislm da malo ljudi to zna. Bravo za aktere, a čovjeku sretan oporavak!

U Grudama dvojica policajaca spasili život čovjeku
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari