Najefikasniji vikend za NK Bigeste

Ovaj vikend su svi nogometaši NK Bigeste bili aktivni u svojim natjecanjima. Najmlađi nogometaši (dječaci rođeni 1999. i 2000.god.) su svoje natjecateljske utakmice u ligi limača i turbo limača igrali u Međugorju u centru Circle-International. Turbo limači su igrali prvenstvene utakmice protiv NK Brotnjo i okončali su je rezultatom 0:0, i protiv HŠK Zrinjski iz Mostara koju su pobijedili rezultatom 1:0 (strijelac Ivan Kljajić).

Limači su svoje utakmice igrali protiv NK Kruševo i NK Drinovci, a okončali ih pobjedama rezultatom 1:0. U obje utakmice pobjedonosni pogodak je postigao Jakov Vukšić.

Pioniri i Ml.Pioniri su svoje utakmice igrali na stadionu Babovac gdje su ugostili ŠN Pepe iz Tomislavgrada. Postignuto je ukupno 19 pogodaka.
Ml. pioniri su svoju utakmicu okončali rezultatom 4:3. Pogotke za pobjedu NK Bigeste su postigli Milivoj Govorko 3 i Mario Puljić.

Pionirska utakmica ove dvije momčadi je okončana rezultatom 8:4. U pobjedi NK Bigeste vrijedi istaknuti Kristijana Puljića koji je postigao 3 pogotka. Ostali strijelci za NK Bigeste su bili Ante Bebek 2 pogotka, Josip Dolić 2 pogotka i Kemal Germić 1 pogodak.

Juniori i kadeti su svoje prvenstveno kolo igrali također na Babovcu gdje su ugostili susjede NK Gošk iz Gabele. Protivnik koji i nije kvalitetom konkurentan, ali ime vrijedno poštovanja u našem nogometnom okruženju.

Kadeti NK Bigeste su bili jako učinkoviti i postigli su, u pobjedi protiv NK Goška, 11 pogodaka. Najučinkovitiji je bio Antonio Biško sa 3 pogotka dok su po dva postigli Franjo Grizelj, Vinko Lauc i Mile Boto. Po jedan pogodak su postigli Josip Jelinić i Matej Kraljević.

Juniori su svoju utakmicu odigrali također na zavidnoj razini kvalitete i ubilježili pobjedu rezultatom 5:1 pogodcima Mirka Jelčića koji je postigao 2 i po jednim pogotkom Marina Pavlovića, Jure Hercega i Ivice Živkušića.

Nogometna filozofija NK Bigeste je "igrom do pogotka više" i doista već ove natjecateljske sezone je dala svoje prave rezultate. U gotovo svim natjecateljskim kategorijama NK Bigeste je najefikasniji te u svojim redovima ima dva najefikasnija strijelca lige. U juniorskoj kategoriji je to Mirko Jelčić sa 20 postignutih pogodaka, a u ligi Ml.pionira je to Antonio Šoše sa 25 postignutih pogodaka.

ljportal.com

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari