Isplata poticaja poduzetnicima-početnicima i ženama poduzetnicama

ljubuski.info

Vlada Županije Zapadnohercegovačke nastavlja s isplatom poticaja za 2023. godinu. Prema informacijama iz Ministarstva financija ŽZH danas je isplaćen dio sredstava planiran za poticanje gospodarstva, kao I manji dio za poljoprivrednu proizvodnju.

Kako je potvrdila ministrica financija I dopredsjednica Vlade ŽZH Blagica Leko po prvi Županija Zapadnohercegovačka je isplatila poticaje novoosnovanim poslovnim poduzetnicima-početnicima, te ženama poduzetnicama u ukupnom iznosu od 100.000 KM.

Prema njenim riječima za poduzetnike početnike izdvojeno je 50.000 KM, a jednak iznos isplaćen je I kroz poticaj za razvoj I jačanje ženskog poduzetništva. Riječ je o isplati na temelju Odluke Vlade ŽZH o donošenju Programa utroška sredstava „Tekući prijenosi za poticanje razvoja gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke„ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2023. godinu, sukladno kojoj je Ministarstvo gospodarstva ŽZH ranije ove godine raspisalo javne pozive.

Pored navedenog danas su pušteni nalozi za isplatu poticaja za podizanje nasada maslina I vinove loze. Prema podatcima Ministarstva financija ŽZH maslinarima I vinarima s područja ove županije na račune je uplaćeno ukupno 29.610,36 konvertibilnih maraka.

Podsjetimo, tijekom prošlog mjeseca isplaćeni su poticaji za animalnu proizvodnju, za što je iz proračuna ove županije izdvojeno ukupno 536.667,42 konvertibilnih maraka.

FENA

Glas naroda

Žensko poduzetništvo? Jel to ono, šminkanje, nokti, obrve, kvazi PR (visenje na instagramu), fotografiranje i izrada džidža i bižuterije... il ima nešto pametno? (Ovim se ne rugam ženama, al samim time što naglašavate "žensko" poduzetništvo, dokazujete koliko su žene zapravo podređene i neravnopravne u društvu)!

Jes vala i fotografiranje instagram je poduzetništo imaš robu uslikaš prodaš još domalo i onlyfans će dobijati poticaje

Svaka roba ima svog kupca. Očito

eto džema

potpora birackom tjelu

Tko su dobitnici zašto misu objelodanjeni javno???
Jesu li oni lanjski???

Šta to tebe muči tko su dobitnici?
Nešto rade, apliciraju i dobiju ponešto.
Radi i ti, apliciraj i dobivaj.

Jabi izrađivao zlatne kašike i pravija zlatne tanjire

Sve su to rukotvorine malo džindža torbica trepavice a kad treba pomoći firmama nema nikakvih poticaja.

Kako nema škegro dobija poticaje svake godine

Isplata poticaja poduzetnicima-početnicima i ženama poduzetnicama
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari