Zabrana posjeta određenim odjelima SKB Mostar

ljubuski.info

Povjerenstvo za kontrolu bolničkih infekcija SKB Mostar donijelo je odluku kojom se zbog porasta broja slučajeva COVID-19 zabranjuju posjete na visoko rizičnim odjelima mostarske bolnice.

Ova zabrana obuhvaća sljedeće odjele: Odjel za plućne bolesti i TBC, Kliniku za infektivne bolesti, Kliniku za onkologiju, Kliniku za neurokirurgiju, Kliniku za dječje bolesti, Klinički odjel za hematologiju, Klinički odjel za kardiokirurgiju, te sve jedinice intenzivnog liječenja.

Na ostalim organizacijskim jedinicama dopuštena je kontrolirana posjeta, pri čemu se ograničava na 1-2 posjetitelja. Tijekom posjeta, kako posjetitelji tako i djelatnici obavezno moraju nositi zaštitnu opremu.

Glas naroda

Tako neka i ostane,a ne oko kreveta sva obitelj a kad je pacijent kući ne dolazi ni onaj koji ima veliku odgovornost.Samo dvoje dnevno i dosta promenade.

Molim infektologe da utvrde od kuda je ušao virus ovoga puta...dali sprijeda ili odozada . Božo istraži...

Kolko dizu cjene goriva ,necemo moc ici u posjetu , sve lagano

Tako su zadnji put napali onog sada pokojni čovik daje donio zarazu iz Italije čovik ni kriv ni dužan DIJE ispiričnica obitelji a korona već bila na veliko u čitluk u i međugorje donilije časne i pratri tojest lezbače i homoseksualci iz sotonska Italije ali kakvi oni nikad nisu krivi nizašto

Ne mantaj molim te!

Ojačaj dolar, gorivo priko 3KM, opet korona, vakcine unaprid naručene, proglasi svinje zaražene, ograniči kretanje, belosvecki manipulatori.

"Niko od nas pojma nema da smo davno u mašini" - RIBLJA ČORBA.

Zar puši jos netko priču o koroni, ili su ljudi i dalje u pećini???

Ti nisi ni izlazio iz nje!

Zabrana posjeta određenim odjelima SKB Mostar
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari