Ministrica Leko primila perspektivnu sportašicu Draganu Matić

ljubuski.info

Ministarstvo financija Županije Zapadnohercegovačke daje punu podršku mladim sportašima s područja ove županije, te se raduje svakom njihovom uspjehu i medalji koju osvoje.

Sukladno tome dopredsjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke i ministrica financija Blagica Leko danas je u službenim prostorijama ovog ministarstva u Ljubuškom primila jednu od najperspektivnijih mladih sportašica u BiH, te višestruku kadetsku prvakinju BiH Draganu Matić.

Ova mlada sportašica iz Ljubuškog koja kroz biciklizam niže sportske uspjehe i time u najljepšem svjetlu predstavlja svoj grad i županiju pored medalja osvojenih u BiH može se pohvaliti sjajnim rezultatima na brojnim natjecanjima u regiji, ali i Europi. Početkom ovog mjeseca predstavljala je Bosnu i Hercegovinu na Europskom prvenstvu u Italiji.

Prilikom posjete dopredsjednica Leko čestitala je Dragani na ostvarenim rezultatima, te se zahvalila na pozitivnoj promociji Ljubuškog koju ova mlada sportašica svojim uspjesima na raznim natjecanjima čini.
Uz želje da u narednom razdoblju u svoj grad donese još medalja Leko je istakla kako će Ministarstvo financija ŽZH kroz razne vidove podrške nastaviti pratiti Draganin rad, ali i uspjehe svih mladih sportaša. Dragana se ovom prilikom još jednom zahvalila dopredsjednici Vlade ŽZH na svoj pruženoj potpori.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Radio Ljubuški PR Ministra Kraljevića predstavlja kao dopremijera,sada to radi sa ministricom Leko.Ovo je loš PR,jer je funkcija ministra izabrana funkcija, a dopremijer je samo nadogradnja ministra koji osim ministarske funkcije obnaša funkcij i dopremijera,odnosno zamjenika premijera.Nepotrebno je i politički loše ovako preko noći našem ministru i ministrici stavljati da su doprimijerei,jer im to umanjuje funkciju ministra koju obnašaju.Ne valja uvijek začina preko načina.

Ljubav nije pura!

Kakav radio, takav i 'ministar', lose, lose..

Ti i dalje jadan i anoniman, loše, loše

Boli, boli..

Pati, pati...

Umjetna ministrica, izmišljena ministrica ili još bolje postavljena ministrica, po prvi put ne po HDZ liniji nego ljubavnoj liniji.

HDZ je na to spao da očito nema kompetentnih stranačkih ljudi pa su morali postaviti ovu spo dobu za ministricu, kojoj očito pišu tekstove da je predstave kao neki dobar primjer.

Tako je to moguće kad imate sve potplaćeno Anu Bubalo ljportal(vrtić gradski), iks portal(dvorana ljubuški), šipovača portal(pr. Gradske uprave), vecernji list(pomoćnica ministra MUP žzh)

Evo što je narod gluppp, ali očito je vodstvo i ruke HDZ-a još gluppplje i što je najžalosnije ne osjećaju se poniženo što je ova spod oba totalni anonymous postao ministar.

Jel tak ili nije tak

Da nije ljubavi nebi svita bilo..

Jesi to ti savjetniče kraljevicu ,di ti je plavuša,ladite li ikako

On je sad u oblacima

Koji [ * neprimjereno * ]v i jadan komentar.,Refleksija "duše" komentatora, spodobne "duše".

I ja vozim biciklo pa nemam nikakve poticaje.

Boško Buha je kralj, sve lažira i ovo će

Citam gledam ...jos u vladi sjedi onaj sebicni Sesar i to osmjeh od uha do uha...pa sta je vise ovo?

Ova ministrica financija, po izgledu vrlo mlada, neznam možda i nije.
Mislim zbog funkcije koju obnaša, radno iskustvo

Nije ona mlada ali je iskusna,zna to Toni Kraljevic,to je njegovo.

Samo ružni i otužni komentari. Šta god se objavi redovno se popljuje u komentarima. Izmišljate gluposti

Tako je. Nema on nista svoje, to je sve drzavno i nase.

I ova mala s biciklom je dosadna i ufurana a uspjeh na razini turnira u bućama u nedostatku ozbiljne konkurencije...ta će ona osvojit ko ormar je...još godinu i aj u hdz i službeno kad te guraju ovako

Ministrica Leko primila perspektivnu sportašicu Draganu Matić
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari