RK Ljubuški pobjednik turnira u Livnu

Dana 18. travnja u Livnu sj odigran 3. Međunarodni memorijalni turnir povodom obilježavanja dana obrane Livna. Na navedenom turniru nastupilo je šest momčadi podijeljenih i dvije skupine. U skupini "A" nastupili su: RK Ljubuški, RK Krilnik i RK Vitez. Skupina "B" bila je rezervirana za sljedeće ekipe: RK Livno, RK Dubrovnik i HRK Međugorje.

Uzastopnom pobjedom u četiri utakmice momčad Ljubuškog sasvim je zasluženo ponijela titulu najboljih. U prvom susretu sa Vitezom Ljubušaci su slavili rezultatom 28:15. U daljnjem plasmanu odigrali su susret sa RK Krilnik gdje su rezultatom 24:22 uspjeli osigurati još jednu pobjedu koja ih vodi ka završnici. Već u sljedećem susretu protiv RK Dubrovnik osigurali su plasman u finale pobijedivši Dubrovčane 29:17.

Samo finale bilo je rezervirano za ekipu Ljubuškog i Krilnika. U neizvjesnom susretu RK Ljubuški je na kraju ipak slavio rezultatom 21:20.

Treće mjesto pripalo je HRK Međugorje koji je u susretu sa RK Dubrovnik ostvario pobjedu.

Najboljim strijelcem turnira proglašen je Hrvoje Batinović iz RK Krilnik koji je 38 puta zatresao mrežu protivnika. Titula najboljeg igrača turnira pripala je Mirku Hercegu, dok je najboljim golmanom proglašen Jakov Previšić iz RK Krilnik.

izvidjac.com

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari