Širokobriježanin priznao krađe u Ljubuškom

ljubuski.info

Širokobriježanin M.Z. (1989.) priznao je da je počinio više krađa na području Ljubuškog tijekom prošle i ove godine, objavila je u srijedu Uprava policije MUP-a ZHŽ.

Policijski službenici OKP-a PU Ljubuški su radeći na razotkrivanju kaznenih djela Krađe i Teške krađe počinjenih u 2022. i 2023. godini na širem području Grada Ljubuškog, došli do pouzdanih informacija da je osoba M.Z.(1989.) iz Širokoga Brijega mogući počinitelj navedenih kaznenih djela.

Nad M.Z. je 23. svibnja 2023. godine u službenim prostorijama PU Ljubuški zavedena kriminalistička obrada tijekom koje je isti ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog postojanja osnova sumnje da je počinio više kaznenih djela iz oblasti kaznenih djela protiv imovine KZ F BiH, i to jedno kazneno djelo Krađe iz čl. 286 KZ F BiH počinjeno 11. kolovoza 2022. godine u Ljubuškom, i tri kaznena djela Teške krađe iz čl. 287 KZ F BiH počinjena 3. prosinca 2022.godine, 4. veljače 2023. godine i 8. svibnja 2023. godine na širem području Grada Ljubuškog.

Tijekom davanja iskaza M.Z. je istražiteljima OKP-a PU Ljubuški priznao i izvršenje kaznenog djela Teške krađe koje je 8. svibnja 2023. godine počinio na širem području Ljubuškog, a koje nije prijavljeno Policijskoj upravi Ljubuški od strane oštećenog, nakon čega su policijski službenici izvršili provjere te utvrdili da je navedeno kazneno djelo zaista i počinjeno.

O svemu navedenom je izvješten dežurni županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva ZHŽ u Širokom Brijegu, a po kompletiranju predmeta policijski službenici PU Ljubuški će protiv M.Z. (1989.) dostaviti izvješće o počinjenom kaznenom djelu za gore navedena kaznena djela, a za kaznena djela za koja je ranije dostavljeno izvješće uputit će dopunu izvješća Županijskom tužiteljstvu ZHŽ u Širokom Brijegu.

Glas naroda

Koje je tvornice pokrao?

19:18:43
Dobro pitanje... Svi znamo da nema sreće u krađi... Niti se na tuđoj nesreći može graditi svoja sreća... Ljudi to kasno shvate.

Ja znam kad su izgrađene i tko ih je gradio.....ZNA SE i ko ih je uništio....

Pa kad su ga domaći kradezeovci pokrali nije ostalo ni cigle pa udri na sirotinju

Misli globalno kradi lokalno !

Širokobriježanin priznao krađe u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari