OŠ Marka Marulića obilježila 74. rođendan

ljubuski.info

Osnovna škola Marka Marulića Ljubuški je prigodnim programom obilježila svoj 74. rođendan.

Bili smo oduševljeni vidjeti koliko su učenici uložili truda i kreativnosti u svoje priredbe. Ponosni smo na njih i radujemo se što smo dio njihovog obrazovnog putovanja. Hvala svim našim vrijednim učiteljima koji su pripremali priredbe, stručnom osoblju i roditeljima koji nas podržavaju u našim nastojanjima da stvorimo inspirativno okruženje za učenje i razvoj naših učenika. Bez njihove predanosti i podrške, naša škola ne bi bila ista, naveli su iz OŠ Marka Marulića.

Svi zajedno obilježili smo Dan škole s puno veselja i ponosa. Ova svečanost još jednom je potvrdila da smo zajednica koja njeguje vrijednosti znanja, kreativnosti i međusobnog poštovanja. Nastavit ćemo raditi s istim elanom i predanošću kako bismo pružili najbolje obrazovanje našim učenicima i pripremili ih za budućnost, poručili su iz ove škole.

Glas naroda

Vrijeme je da ravnatelj Medić ode u mirovinu

Ravnatelj s kupljenom diplomom u Tuzli

Upisivali profesori ocjene za pršut i vino

Ako se može ikako roditelji bi trebali djecu upisati u HR škole kako bi oslobodili ove lokalne nastavnike i ravnatelje da štrajkaju. Pitanje je za sljedeću godinu, koliko vemena će se izgubiti radi štrajka?

Ja sam ponosan što sam išao u školu 29.oktobra!

Jesi li ti ponosan što si išao u tu školu ili na 29.oktobar?

I jedno i drugo...

Kako se zvala škola prije 74 godine?

Prvoborac udarnik OŠ!

Koji glupi komentari cestitke skoli na rodendanu.

Još malo pa ćete slavit rođendane svakog nastavnika ponaosob, neradni dan, sve kako bi se što manje radilo sa učenicima.

To se već slavi, sad se prelazi na rođendane svakog đaka ponaosob...

Doista me čudi da je nisu privatizirali u neki Trgovački Centar s obzirom da je Lokacija Atraktivna a izgradila Omražena. SFRJ

Dole otvoriti kladionice u prizemlju a na katu školu

OŠ Marka Marulića obilježila 74. rođendan
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari