Optužnica protiv Gruđanina zbog droge i oružja

ljubuski.info

Županijsko tužiteljstvo ZHŽ u Širokom Brijegu je podiglo optužnicu protiv Slavka Čepe sina Miroslava iz Gruda, zbog kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari.

Policijski službenici Granične policije BiH - PGP Gorica-Posušje su pod nadzorom i u suradnji sa postupajućim tužiteljem Josipom Aničićem 31. srpnja i 1. kolovoza 2021. godine realizirali operaciju "Marihuana" i izvršili pretragu obiteljske kuće, pomoćnih prostorija i vozila koje koristi Slavko Čepo.

U blizini obiteljske kuće Slavka Čepe kao i u dvorištu iste pronađene su 331 stabljike indijske konoplje (marihuana), a pretragom unutarnjih prostorija pronađeno je oko 42 g amfetamina, oko 6 kg marihuane i 2 automatske puške tipa "Kalašnjikov" s pripadajućim okvirima i streljivom.

Županijsko tužiteljstvo ZHŽ će krivnju Slavka Čepe dokazivati pozivanjem 7 svjedoka i 4 vještaka, te ulaganjem više od 20 materijalnih dokaza.

Optužnica je 1. veljače 2023. godine dostavljena Općinskom sudu u Ljubuškom, priopćila je Petrunjela Matijević, viša stručna suradnica Županijskog tužiteljstva ZHŽ u Širokom Brijegu.

Glas naroda

Kakav otac takav sin
Nemoze kruska daleko od stabla
E moje Čepe samo kriminal droga prevare krađe itd

Komšija ga odradio tako da on ima prolaz u švercu,nije ga odradio nitko iz Sovića.Zna se sve kako i skim !

Tocno to. Zna se sve kako i s kim.

O čemu vi pričate "odradio","neodradio"??
Je li majm un kriminalac ili nije.Je li nađena
droga i u kući i u vrtu.
Koliko je ljudi zaplakalo,što im je njegov ćaća ukrao auto.

Da ga nije slučajno ćaća prijavija. On ima običaj.

Ko je taj Slavko?

T je onaj Slavko pazi metak hvala Mirko

Nije nego Slavko iz voza u snjegu i vuka samotnjaka kao takovog...

Netko je lijepo nagrađen sto ga je odradio,zato kad iskriža duhan i stavi u vreće i krene zovite dgs,neka ga udari po dzepu jer pameti nema odavno

Optužnica protiv Gruđanina zbog droge i oružja
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari