U četvrtak izložba slika Ivana Hercega

ljubuski.info

U organizaciji JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški u četvrtak, 16. ožujka, s početkom u 19 sati, u Knjižnici Ljubuški bit će otvorena samostalna izložba slika Ivana Hercega.

Svoj osvrt na izložbeni postav, uz autora, dat će prof. Slađana Milićević.

Ivan Herceg rođen je u Prologu, Grad Ljubuški, 23. lipnja 1967. godine. Srednju ekonomsku školu završio je Ljubuškom, a diplomirao na Pravnom fakultetu u Mostaru. Po profesiji je odvjetnik s odvjetničkim uredom u Ljubuškom i vlasnik Art Galerije Herceg u Ljubuškom.

Do sada je imao 19 samostalnih izložbi u galerijama u zemlji i inozemstvu. Imao je više skupnih izložbi, a sudionik je i likovnih kolonija te dobrotvornih aukcija slika.

Slike mu se nalaze u privatnim kolekcijama i javnim ustanovama, muzejima.

U gradskoj knjižnici Ljubuški 2001. godine, kao vlasnik Art Galerije Herceg organizirao je izložbu pod nazivom slike iz fundusa Art Galerije Herceg, u kojoj je predstavio svoje i radove raznih umjetnika.

Kao vlasnik Art Galerije Herceg organizirao je prvu poznatu školu slikanja u Ljubuškom i to 9 sezona te na kraju svake sezone priređivao izložbe polaznika škole slikanja (9 izložbi) u Gradskoj vijećnici Ljubuški i Gimnaziji Ljubuški.

U svom likovnom opusu do sada je uradio više od 1.500 slika, a mnoge od njih se nalaze u privatnim kolekcijama, te ustanovama u zemlji i inozemstvu.

Izložba ostaje otvorena do 25. ožujka ove godine.

Glas naroda

Bravo Ivane!

Bravo ljudino !!

Veliki gospodin je ovaj čovjek.

Bravo Ivane. Daleko si od ostalih

I kao čovjek i kao odvjetnik sigurno je odličan.

je je neka objasni svoju ulogu u platnari

Šta je s platnarom?

Ivan je čovjek ok bio sam s njim na suprotnoj strani na sudu izuzetno korektan nije kao njegovi kolege podlac i lazov!ivane sretno

Regularno završio pravni fakultet to je za adzovce čudo

Super čovjek.

Mislim da stadion Babovac bio bih pun da se izložba održava tu,veliki jebinteres u ljubuškom svi žele doći i vidjeti Ivana,sam Bog ga je poslao da nas spasi,zato svi za Ivana a Ivana Nizašto!Bog i Hrvati,Hrvatska do Drine a Srbija do Kine!

U Ljubuškom samo izlažu Ivan, Tamara i rahmetli Hamo!
Gdje su likovni akademici, očito nemogu pratiti standarde koji su postavljeni!

U četvrtak izložba slika Ivana Hercega
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari