Potrošačka košarica u veljači iznosila 2900 KM

ljubuski.info

Sindikalna potrošačka košarica u Federaciji BiH (FBiH) za veljaču iznosi 2.902 KM, priopćeno je iz Saveza samostalnih sindikata.

Prosječna plaća isplaćena u FBiH za prosinac lani iznosila je 1.180 KM, minimalna plaća je 596 KM, tako da je pokrivenost sindikalne potrošačke korpe prosječnom plaćom 40,65 posto, a minimalnom 20,53 posto.

Prilikom izrade sindikalne potrošačke korpe u obzir je uzeta prosječna plaća isplaćena u FBiH, te minimalni troškovi života četvoročlane obitelji koju čine dvije odrasle osobe i dva djeteta, od kojih je jedno u srednjoškolskom, a drugo u uzrastu osnovca.

Glas naroda

A place nam 900 mi smo čarobnjaci

900 km misečno dajem samo u klasionicu.

Kako radit dva posla nesto sa strane da netko salje izvana krast ili u politiku a u politici ima para zasticrn moresr sto sa strane ali ne mozemo svi tamo i mora biti kriminala sverca trave to drzava pravi od narodau

A pentije 500-600 KM za
65 %umirovljenika a najžalisnije je koliko malu pentiju imaju oni jadni ljudi koji su uplatili i radili 40 godina.

Na kakav nacin ovi nasi pametnjakovici racunaju ovu kosaru.3000 km.Pa to je 100 km dnevno.Pa neces svaki mjesec kupovati cipele,tenisice i sta ja znam.30 km na hranu dnevno,rezije 200 km mjesecno(neracunat mobitele)..a sta ostalo u to ulazi.

Košarica je računata da nam se cijeli život vrti samo od kupovanja

Penzijoneri su pravi mazijoničari kako se oni snalaze to niko nezna.

uštedili dok su radili...

Jesu li obračunali košaricu za ove što ne izlaze iz kladionice svaki dan 30-50KM, za cigarete 10 ak km, za gemišt, pivu, pelinkovac ,kavu 30 ak km ako ne to onda 5,6 grama koke. Je li njihova košarica bar 11.000 km.

Ako u košaricu uračunaju igre na sriću pušenje i ono drugo za pušenje biće košarica bar 5000.KM

Izracunala ovo moja dobra drugarica . Vrlo dobra . Koristi ona sve moje .

To je kosaretina

Potrošačka košarica u veljači iznosila 2900 KM
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari