Louise i Steve Bubalo darovali djecu Dječjeg vrtića Ljubuški

ljubuski.info

Steve Bubalo, američki poduzetnik ljubuških korijena, sa svojom suprugom Louise poznat je po uspješnim poslovnim aktivnostima, ali i privrženosti svom rodnom kraju u koji često dolazi i pruža pomoć pri realizaciji raznih projekata.

Nebrojeno puta supružnici Bubalo pokazali su svoju humanu stranu, a nedavno su obradovali i djecu koja pohađaju Dječji vrtić Ljubuški.

Krajem prošle godine jako nas je obradovala vijest da će djeca dobiti nove igračke i materijal za rad od Louise i Stipe Stevea Bubala u vrijednosti od 2 000 USD. Donacijom velikih magnetnih ploča obogatili smo ulazni dio gdje ćemo od sada moći imati izložbe dječjih radova. Nove igračke poput klackalica i lopti će djeci uljepšati vrijeme u našoj igraonici. Dobili smo i novi materijal za kreativni rad po skupinama: papire u boji, bijeli papir, male škare za djecu, ljepila, ukrase, klamerice, plastifikatore, tempere, krede. Za poticanje dječje mašte kroz igru kupljene su lego kockice i različite kvalitetne drvene igračke: kućice za lutke, trgovine, kuhinje, slastičarna, kafić, staze i garaže za autiće. Djecu su razveselile i nove slikovnice, puzzle, društvene i didaktičke igre. Ne možemo riječima opisati koliko je oduševljenje djece bilo kada su ugledali nove igračke. Neka nam svima najveća nagrada budu sretna djeca u vrtiću, koja su se oduševila poklonom. Imamo čast odgajati najmlađe Ljubušake i trudit ćemo se da ih učimo živjeti po njihovom primjeru, da jednog dana, ako ih život odvede daleko, ne zaborave gdje su njihovi korijeni. Dragi Stipe i Louise, hvala od srca jer ovaj poklon nama puno znači, poručili su iz Dječjeg vrtića Ljubuški.

Podsjetimo, Gradsko vijeće Ljubuški na XXI. sjednici usvojilo je odluku o dodjeli nagrade Grada Ljubuškog za životno djelo koja će ove godine otići u ruke Louise i Stevea - Stipe Bubala, najuglednije i najimućnije obitelji u hrvatskoj dijaspori, koja je poznata po svojoj humanosti i svesrdnoj pomoći rodnom kraju. Supružnicima Bubalo bit će uručena i Povelja te Zlatni grb Grada Ljubuškog.

Glas naroda

Nema komentara,....tajac,..tišina.
Vidiš ovo je znak da su najaktivniji, najglasniji komentatori negativnog naboja.
Aaa štaš.

Nego, kako nogu upisat djete u ovaj vrtic?

Vrlo jednostavno samo ponesi kpj-adz iskaznicu.

Kako će pisat o gos.Bubalu kad su ga ti klošari potjerali iz Ljubuškog jer nije htio zadovoljavat njihove pohlepne apetite?
Nije zanimljiv "političarima "-[ * neprimjereno * ]m!

Ako je ovaj Bubalo isti ko i uhljeb Bubale ljubuške općine mogu zamislit ,jeli njegovo "poduzetništvo" bilo sačekuše Rvackih emigranata za vrime udbaške Jugoslavije ,pa sad narodu pred smrt maže oči ko i ostale ubojice naših imigranata,Milan Bebek.......

Staje kvesko donira vrticu ? Jeli bubalova

To je prva rodbina, zato i donira malo da pogura ravnateljicu..

Ajde molim te malo se informiraj. Ajde molim te prije nego išta zineš. I plesku sebi opali za tako [ * neprimjereno * ] komentar. Prvo pročitaj koliko je čoviku godina, kad je otiša, što i s kim. A onda koliko i šta je dao za ovaj narod, šta je radio, šta je u ratu sve radio i šta poslije rata. I nađi poštenijeg, radišnijeg i srčanijeg iseljenika, tj našeg, NAŠEG čovika. Nama ne triba ništa, kad vidim ovakav komentar ne triba nam ništa davat, triba nam sve uzet i porobit nas jer bolje ne zaslužujemo. Triba se ustat i reć Steve (Stipe) Bubalo.

Da li je to onaj gospodin koji je izjavio da bi investirao svoj novac za gradnju zatvora, zna se i za koga?

To je sitniš. To se pokloni bez EPP.
Ne volim ove starce sa američkim akcentom i amerikaniziranim imenima .
Ja to ne bih blizu svoga djeteta pustao.
Lovu nek daruju negdje u Afriku Fala Danke Thanks

Ih ebemti što nisi prije reka da nevoliš ovakve starce, nebi čovik ništa donira.

oni nisu naj jaci sa u americi sa parama ako gledamo dijasporu

Jesu li ove bubalove naćve tačno iz Amerike ili su neđe okolo?

Ajde molim vas prestanite s glupim komentarima. Ovaj gospodin je za nas sve gospodin. U ovim godinama još uvijek radi i stvara. Samo pogledajte šta je sve stvorio, samo pogledajte u Hrvatskoj, ne treba Ameriku gledat. U hercegovinu je imao namjeru ulagat al je odustao kad ga se pitalo za podmazat. Čuo sam da je nedavno na Hardomilju izjavio da ako bi se svi maslinari udružili i radili pošteno da bi on osigurao tržište u Americi. Naravno, to se nikad neće desit. Samo pogledajte kako mu Vrana radi. Svu hranu otkupljuje. U ratu, a znao sam nekad točnu cifru i u parama i u oružju koliko je toga došlo preko njega, a onda su naši šverceri prodavali to. Pa sam je napravio 5 kilometara asfalta čovik. Nađite mu mrlju na karijeri? I ne valja. Pa de u čemu mi valjamo? Koji je to naš domaći, živući, mlađi, aktualni lovaš išta dao ovoj zajednici di on i dica mu žive? Stevo možda više, a najvjerojatnije i da neće ugazit u Ljubuški, i još uvijek gura di može. Nije bilo bolesnika u Ljubuškom, ako je došlo do njeg da nije pomogao. Ne u Ljubuškom nego u Imotskom, Osijeku, Rijeci. I još za ovog komentatora : oni Bubali rodijaci na Hardomilju su prognanici iz Amerike, kauboji obični, vide im se djela u Trebižatu isprid kuće, Čeveljuša i Bililo su mala maca, al oni su face jelde? Al valja nama i Mamić.

Louise i Steve Bubalo darovali djecu Dječjeg vrtića Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari