Gruđaninu dvije i pol godine zatvora

ljubuski.info

Županijsko tužiteljstvo ZHŽ u Širokom Brijeg je u prvostupanjskom postupku dokazalo krivnju optuženika Dalibora Palca iz Gruda, zbog kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari i pokušaja sprječavanja službenih osoba u obavljanju službenih radnji, potvrdila je Petrunjela Matijević, Viša stručna suradnica i službenica za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ZHŽ u Širokom Brijegu.

Optužnicu u ovom predmetu zastupao je županijski tužitelj Josip Aničić.

Presudom Općinskog suda u Širokom Brijegu Dalibor Palac osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 2 (dvije) godine i 6 (šest) mjeseci. Opojna droga i pronađeno oružje je oduzeto i bit će uništeno.

Dalibor Palac se teretio da je 22.5.2020. godine, u mjestu Visoka Glavica, Široki Brijeg, zaustavljen i kontroliran od strane policijskih službenika PU Široki Brijeg. Tom prilikom policijski službenici su na suvozačevom sjedištu vozila "VW Passat" uočili opojnu drogu marihuanu, te mu izdali naredbu da izađe iz vozila.

Nakon toga, Dalibor Palac se pokušao vratiti u vozilo ali ga je u tome spriječio policijski službenik na kojeg je nasrnuo i nanio mu lake tjelesne ozljede. Prilikom pretresa navedenog vozila i obiteljske kuće pronađena je veća količina vatrenog oružja, streljiva, opojne droge marihuane koja se nalazila u plastičnim kantama i vrećicama, te novčanice u različitim valutama i apoenima u ukupnom iznosu od 20.797,75 KM.

Glas naroda

Ama dosta više palac i ne pačac

Sta je sa VanDamom njega ne smijete

Kamatari po klobuku i pomalo speed kokain

Roza kuća na višnjici kolobarić kupuje od nkega

Skup je. Tako mu i ttriba

Gruđaninu dvije i pol godine zatvora
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari