Ćosić zadovoljan, još ne može reći tko ga mijenja

ljubuski.info

Nakon 13 godina koliko je proveo na čelu Vlade Zapadnohercegovačke županije Zdenko Ćosić tu poziciju zamijenit će onom u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH.

Odlazi optimističniji

Tijekom moje službe na mjestu premijera bilo je dosta izazovnih vremena i moj rad će objektivno ocijeniti drugi. No, ja mogu reći da odlazim vedriji i optimističniji nego što sam bio u trenutku kada sam došao na ovo mjesto, jer je tada situacija bila teška i neuređena u svakom smislu. Sve te nepravilnosti smo "popeglali", stabilizirali smo proračun i podignuli smo razna davanja, kazao je Ćosić.

Po njegovim riječima, namjenska sredstva koja građani uplaćuju u županijski proračun izdvojena su na podračune i troše se isključivo namjenski, što ranije nije bio slučaj.

Također, u proteklom razdoblju osigurani su besplatni udžbenici i besplatan prijevoz za učenike, a usvojen je i Zakon o pomoći obiteljima s više djece.
Sve u svemu, imamo jedan kontinuirani rast zaposlenosti u našoj županiji, rast izvoza, što je jako važno i zdravo gospodarstvo. Iz godine u godinu imamo porast broja gospodarskih subjekata što pokazuje da imamo stabilnu situaciju i po federalnoj statistici je vidljivo da je naša županija druga po razvijenosti u Federaciji BiH, dodao je Ćosić.

Novi premijer će biti uskoro poznat

Kada je u pitanju ime njegovog nasljednika na čelu županijske vlade, Ćosić je kazao kako još ne može reći o komu se radi.
To bi trebalo biti uskoro poznato i nakon toga većina u Skupštini daje mandat premijeru da sastavi Vladu. Premijer će biti osoba koja će imati podršku većine koju u Skupštini ZHŽ čine zastupnici HDZ-a BiH, kazao je Ćosić.

Prokomentirao je i proces uspostave vlasti na višim razinama, kazavši kako se nada da na tom putu neće biti previše zapreka.
Živimo u takvom okruženju gdje je jako teško davati bilo kakve prognoze, ali se nadam da neće biti onakvih stresnih i teških situacija kao što je to bilo nakon izbora 2018. godine. Očekujem da će u budućnosti i tijekom ovog mandata svi konstitutivni narodi u Bosni i Hercegovini imati jednaka prava i to je jedni put prema napretku i kvalitetnijem životu, zaključio je Zdenko Ćosić.

FENA

Glas naroda

Korupcija i lopovluk su ostali

Cosiću koliko si ukrao
koliko si ono miliona pozmajmio pa nisi vratio peglo si što kreditnu karticu i proračun ZHŽ sram te bilo

Teško će netko moći zamjeniti Zdenka na čelu ZHŽ. Čovjek sa kapacitetom i pravi demokrat koji je vješto balansirao i upravljao županijom. Hvala na svemu.

Profesore, tvoj prijatelj je dokazani krimminalac. Jako mi je žao što ti to govorim, ali čovjek koji krade litre goriva ,a o ostalom da ne govorimo.

Sjecam se onih vremena di su pojediinci hvalili nekog udbaša jer om je u određenim okolnostima jako pomogao. Ljudi, ajmo se civilizirati i malo maknuti iz primitivizma za i protiv. Koliko je netko u necem uspješan trebaju pokazati rezultati a trabinjanja onih koji hvale ili pokude onih koji kritiziraju. Zato dajte o rezultatima komentirajte ..

Meni je isto super..iskreno ga ne poznajem al sve pohvale od srca iz Ljub.

Svaka pohvala za g Ćosića na svakom dijelu se vidio potpis stručnjaka.
Živio care

Ja mislim da je netko bio na njegovu mjestu koji je u zivotu dalje otišao od Zagreba da se je moglo puno više . Realno na šta samo Široki izgleda to je katastrofa ,mislim na ulice ,dalje necemo pričat .Osim sto su svoje dzepove napunili,običan narod od njih nema nikakve koristi ,jer ta ekipa sam uzima ne daje nista.

Sad će vrli Žarkic iz Šipovače sve to riješiti on će biti novi savjetnik premijera vlade zzh i već se ruga narodu ja ću sljedeće 4 godine sjediti na pumpi Peric i uživati u plaći 2500 maraka a vi bijednici crknite kovam je kriv kad neznane ziviti i on sad pere ruke od svoji jarane Šajke Tonce i Hercega a do jučer je snima zasjedao to je čovjek bez karaktera koji živi kako vita puse

Izvodija je cirkus na perića pumpi glumija bossa ,naruciva jelo za sve i kuci nosi,ači na glas da svi cuju pa pita koju ces salatu,oces kotlet ili batak ,primitivizam na djelu je bija,sad je u misijok rupi ,sad se moze slikat u polju s agriom .

Zar mu zena nekuva kod kuce

A koji li si ti Da mi je znati,moj Žarkiću ovaj vjerojatno sjedi negdje blizu tebe,sitna duša. Čovjek nije više zastupnik niti išta odlučuje okanite se njega, imate vi ovih na pozicijama sitnih duša i uvlakača u HDZ BiH uhvatite se njih kao što je Marko Radić,ni riječi ne progovara i ide mu još 4 godinee 3000 KM.

Postovani a kad vam je Siroki slicao na nesto?jedna ulica i brdo na kruznom toku

Živi u tom uvjerenju.. Široki je za naš Ljubuški svemirski brod. Na našu žalost.

Nek smo mi popločali i posadili cvijeće, a gospodarstvo nam nula. Koja nam korist od silnog uređivanja grada?

A ko si ti pricas gluposti o coviku sram te bilo koji 2,500km pice kavu di oce i sta oce a ti 2,500zabij sebi u [ * neprimjereno * ]cu a bogami picemo je i ja i dica

Rugate se sa covikom jadnici i bijeda ljudska

...najbolji izbor je Mitrović

Ljubuski je čudo a Siroki je brijeg i brdo

Opet nas šiša

Pit ce je u perica ja vam kazem vraca se on jaci nego ikad

Pobro imam kucnu pomocnicu zasto bi kuvala dvije kucne pomocnice dolazi i 3 sofera i drugo

Ha ha a ko si ti

Evo me u hotelu braca i sestrom poslije u mostar sina na predavanje filozofski fakultet

Veliki ćosoć koji se spremao policiju na razvojačeni branitelje i lijanove radnike, socijalno osjetljiv za najugroženija kategorije nezaposlene bolesne i ugrožene dobročinitelja za poljoprivrednike i sport pa mi smo u problemu

Ćosić zadovoljan, još ne može reći tko ga mijenja
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari