Kod Posušja naoružan krijumčario Turke

ljubuski.info

Osumnjičeni I.S. je uhićen i protiv njega će Tužiteljstvu BiH biti dostavljen Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu "krijumčarenje osoba" i "napad na službenu osobu ..."

U okviru operativne akcije "Teret" pripadnici Postrojbe granične policije BiH Gorica, su uhitli I.S. (1984.), nakon što je otkriven u krijumčarenju pet državljana Republike Turske.

Krijumčarenje je spriječeno u mjestu Vir na području Posušja kada su pripadnici GP, prilikom nadzora državne granice, uočili državljane Turske koje je I.S. pokušao prokrijumčariti vozilom Audi, talijanskih registarskih oznaka.

Prema nalogu dežurnog tužitelja Tužiteljstva BiH, osumnjičeni I.S. je uhićen i protiv njega će Tužiteljstvu BiH biti dostavljeno Izvješće o počinjenom kaznenom djelu "krijumčarenje osoba" i "napad na službenu osobu u obavljanju poslova sigurnosti, otkrivanju ili lišavanju slobode počinitelja kaznenih djela" s obzirom na to da je I.S. posjedovao hladno oružje, nož, koje je odložio tek nakon nekoliko upozorenja policijskih službenika Granične policije BiH.

Državljani R. Turske bit će ispitani u svojstvu svjedoka nakon čega će se s njima postupati u skladu s uputama pripadnika Službe za poslove sa strancima BiH.

Glas naroda

Ima nji rade u policiji a zetovi voze migrante

Ovo su budući članovi HDZ-a i glasači. Vidite kako u redu čekaju da se uslikaju za iskaznicu.

Kako bolan budući, ovo su stari članovi adzudbe.

Kod Posušja naoružan krijumčario Turke
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari