Ljubuški se prisjetio stradanja Vukovara i Škabrnje

ljubuski.info

U povodu obljetnice pada Vukovara i Škabrnje stanovnici Ljubuškog sinoć su zapalili svijeće na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Prethodno su se okupili na svetoj misi u crkvi sv. Kate u Ljubuškom koju je predvodio humački gvardijan fra Dario Dodig, a nakon toga su se sa svijećama u rukama zaputili kroz grad do Spomen-obilježja civilnim žrtvama Domovinskog rata u Ulici fra Lovre Šitovića gdje je Marijana Vištica pročitala pjesmu posvećenu ubijenoj ljubuškoj djeci.

Nakon toga se kolona zaputila do glavnog gradskog trga gdje su se okupljeni pomolili, Josip Jelinić je pročitao prigodan tekst, a Klub navijača Sinovi je priredio bakljadu u spomen žrtava Vukovara i Škabrnje.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Draga omladino ukucajte na YouTube: Istina o premlaćivanju Mile Dedakoviča Jastreba. Video traje 3 minute i 22 sekunde . Pa će te vidijeti pravu istinu koja mnoge boli i pošto je danas neradni dan i pada kiša provozajte se do vodopada Kravice pa da vidite šta radi mafija.

Mladom jastrebu su Vrancek, Šušak i VP u Vlaškoj 8 sve zube počupali i mučili ga i mlatili danima i njegove podređene, neki su i podlegli. Jastreb mladi je spavao nakon toga godinama ispod Savskog mosta na rubu života a hranila ga mi sitna raja... tek mu je Mesić vratio sa Račanom ljudsko dostojanstvo i odlikovanja kad su ovi gore uviše spomenuti otišli pod svoj borić, gore mu je bilo sto puta u ZG nego u Vukovaru pod opsadom, nikom nije jasno kako je preživio Vranjinu torturu nakon prodaje Vukovara od strane Vranje&Co HDZ d.o.o.

Zašto pričaš nešto o čemu nemaš pojma?

Baš zašto lažeš kad je to bilo u Vlaškoj 4.i bilo im je puno gore. Vukovar im je bio piknik u odnosu na torturu šta im je poslije pada uradila tuđmanova strahovlada.

Branko Borković je umirovljen 1996. u činu brigadira HV. Samo zlonamjerna osoba može napisati izmišljotinu da je spavao ispod mosta i da ga je "raja" hranila

Šta je na Kravici, nadošao vodistaj ?

Pitaj gosta 16:44:59 što je na Kravici on ti je večeras dežurni u drugom najvećem centru UDBE na Balkanu.

Pogledajte izjavu Tota FENIKSA. šta su radili njegovoj supruzi da bi je prisilili da potpiše izjavu koja bi teretila zapovjedništvo obrane Vukovara.

Vukovarci su tek nastradali nakon 18 .studenog po srpskim i hrvatskim kazamatima . To što je njima učinjeno nisu mogli raditi ljudi nego monstrumi u ljudskom obliku ili sotonisti. Slava Vukovaru!

Početkom studenog 1991., vodstvo opkoljenog Vukovara traži pomoć od Dobtoslava Parage. Dne 13. Rujan 1991., Paraga iz Zagreba šalje 200 vojnika HOS-a pod zapovjedništvom bojnika Eugena Meindorfera i satnika Dubravka Klauderotija u pomoć opkoljenom gradu. U Vinkovcima ih zaustavlja Tomislav Merčep, zamjenik ministra policije Ivana Vekića.Poslao ih je u Osijek gdje su zatvoreni u Crvenu vojarnu.

Cak i na danasnji spomendan dezerteri i jugoljupci laju

Evo ga javi se prvo ko.unističko guče! I šta radi ? Brani Manolića ,Perkovića ,Mustaća i krivoustog koji su javno na televiziji i u izvješću državne komisije u kojoj su bila ova trojica i koje je prihvatio Sabor okrivili branitelje Vukovara za suradnju sa neprijateljem i izdaju. E sad sve nas koji iznosimo činjenice i pišemo istinu on nas naziva: "Jugoljupcima i dezerterima".Epa nečeš razbojniče ili goste-16::44:59.

Nije on razbojnik nego obični chetnik pa svće istinu.

Zapali svicu i pomoli se ili crkni. Nema vise Juge i nije mi krivo sto kod vas jugovica ima tuge.

Školovani manipulator i provokator i patološki lazac. Patološki la.ov je osoba koja i pored svih činjenica i materijalnih dokaza koji su protiv njega i dalje ne govori istinu . Goste 12:17:12 blago stranci koja te ima i majci koja te ima. Perković i Mustać preko svog odvjetnika večeras kažu: " Drugi predsjednik će nas pomilovati". Zato strpi se još malo i ova dva krvnika će biti slobodna.

Interesantno je da ove osovce su uvik vracali sa punktova a oni posli izginut za Hrvacku?Prijatelju u Vukovaru su,kao i svugdi ,uvik dobrodosli dobrovoljci a njih niko nije triba zvat jer su dobrovoljno dolazili.HOS je svojom koreografijom,a i zlocinima,isao samo na ruku srpske propagande i politike da su Hrvati fasisti.A sarajevski islamisti,za ciji racun se i os i ustase borili,kad oce da popljuju Hrvate iste nazivaju ustasama .Vukovar su porusili i porobili cetnici i JNA a oslobodio ga je samo Vranje Tudjman bez da mu je mladost ginula i dica ostavala sirotinja,saml sa mudrom glavom.

Goste -22:33:54 vidim da si dežurni u centrali udbaško komunističkog kalifata samo nam još pojasni i objasni što se pravi ispod vodopada Kravica? Hvala unaprijed!!!

hdz je djubre od stranke
Miroslav Mitrovic jučer nije bija na trgu
[ * neprimjereno * ]n vam pamet
Ljubusaci kako ste mu dali 8 iljada glasova??? Vitino moja Mitrovicu si dala iljadu glasova

Pamožda ga boli, od kud znaš ti

UDBA je preživljavala i danas preživljava izmišljajući neprijatelje. U ovoj rečenici se kriju svi odgovori na sva pitanja. Kad je pao Vukovar trebalo je naći krivca . I pronašli su ga u onima koji su slomili kralježnicu 4 vojnoj sili u Europi. UDBA nam je sudbina. Tužna i tragična istina!

Ako ti je nekoliko iljada pijanih bradatih propaliteta 4. vojna sila u Evropi e pa onda čestitke i tebi i Evropi pogotovo.

Goste-19:40:21 gdje ste vi išli u školu u Čačak ili Ljubuški?

U Čačak ti je gazda iša u školu ali svejedno si pobra čestitke za 4. silu, pošuta bi ih jedan vod HVO-a da nisu zločinci prodali grad i ljude....

Čuli zločinci prodali grad i ljude. E svašta!

Vukovar je veći od Alama a Srbi su zločinci kakve Europa nema

Na zalost ovi komentari su istiniti sto su gore napisani , zalosno da su pravi domoljubi poginili ili od četnika ,ili od ove paralelne vlasti tj.udbinih vojnika koji su apsulutno sve kontrolirali od samog vrha do obicnog vojnika,na zalost trebalo je puno vremena proci da se sve otkrije ,ali opet kakve koristi njima se ne moze suditi kada su opet na vlasti .

Koje zlocine su napravile POSTROJBE HOSa? Zasto danas citav svijet podrzava Ukrajinu i AZOV i njihovu koreografiju,a nije podrzavao HOS? Ko je tu kriv? Sta bi Franjo Tudman,Manolic i ostali antifasisti rekli na to

Franjo tuđman je htio u vukovaru pokopat Hos koji je prenosio istinu o Udbašiji HDZa.?
Vukovaru HDZ je uskratio pomoć i samo da nije bilo Hosa ne bi bilo proboja i istine o Vukovaru.
Dije zadnji izvještaj Siniše Glavaševića iz Vukovara "optužujem Vas " srbi su ga reemitirali kad je cenzuriran.
Obrana Vukovara koja se probila u Zagreb zahvaljujuć Hosu je prebijena u Laščini od Udbaške policije HDZa,Tuđman je spavo dok je pado vukovar a Komunjara Mate Granić i Ožboltova su dežurali u uredu,?
Tuđman je sačekušam pobio sve ljude za Hrvacku a oćurio ljude za Banovinu,mako je Špegelja HDZ montiranim filmom udbe
Sve u svemu Tuđman je vođa zločinačke organizacije osuđene u Hagu,znači Zločinac a Hrvati BIH su manjina kao rezultat njegove gluposti dogovornog srpsko-hrvackog rata kojen je jučer narod šŠkabrnje i branitelji okrenuli leđa.
Vukovar branila šaka naroda i Hos a danas se tamo šepuri dezerter Plenkimun sa 3000 iljada lažnih branitelja i 200 iljada uhljeba,zato je neradni dan da oni tamo prodefiliraju,sa SVOJOM istinom kojoj narod okreće leđa.Samo udbašim smeta Hos istina ,po HDZu Vukovar bi pa treći dan!

HDZ udbašija je ubila borce za slobodnu Hrvacku a instalirala udbaše za Banovinu,koji danas vladaju hrvackom.
Danas Rvacka ima srpskohrvacku vladu a to je gore nego u jugi i danas je zadnja u četvrtom rajhu a bili smo drugi u Jugoslaviji,ne može se sunce dlanom sakrit,jednom udbaš,uvik udbaš,živila Rvacka Kraljevića,Parađika i braće Bušić i objavite već jednom istinu o njima i o žrtvovanim nestalim braniteljim u dogovornom ratu Slobe i Vranje o podjeli Bosne koji je upropastio sudbinu BIH HRVATA a rvacka je kolonija EU hošteplera,a rvacki grb nosaju UDBAŠI preko zvezde petokrake,a uskoro gubimo i KUNU,ostaje nam samo zastava da plačemo ko evropsko kosovo!!!!!!!!!!!??????????

Toliko je mmmržžnje u tebi. Da si pravi Hrvat (kako se predstavljaš) naučio bi Hrvatski književni jezik, a ne srpsko/bosanskom sintaksom i izrazima se pravit Hrvatina. Zaključak, SDA bot u akciji na hrvatskom portalu.

Pravom Hrvatu koji zna Hrvatski književni jezik : Gospodine pravi Hrvatu pročitaje zapise iz dnevnika koje je vodio za života kardinal Franjo Kuharić. Što mu je rekao Franjo Tuđman u prisustvu biskupa iz BiH? Je li kardinal došao u sukob sa Matom Bobanom u proljeće 1993? Je li nakon toga Alija Izedbegović došao u Zagreb zahvaliti kardinalu što pokušava zaustaviti sukob Hrvata i Bošnjaka? Kad pročitate zapise iz dnevnika kojeg je vodio pokojni kardinal lijepim Hrvatskim književnim jezikom objasnite Hrvatima Hercrgovine je li i kardinal radio protiv Hrvata iz Hercegovine? Hvala unaprijed na odgovoru?

Ko je rasproda Rvacku,Vranjini lešinari Udbe -uhljebi,kradezea ili narod i Hosovci,koliko je Hosovaca a koliko dezertera Kradezea u uhljebima
laž di ruča tamo ne večera
koliko je dijaspore juče bilo u Vukovaru,pozdrav od dijaspore i nema para za uhljebe iz dijaspore,dosta ste nas pljačkali u ime rata i naroda,Udbašio Plenkimuna!

Udbaši i lešinari HDZa-uhljebi-kako Vas nije sram hodat svetom zemljom Vukovara-narod sve zna i veatit će Vam žestoko!?

HDZ zekane koji se hvališ gramatikom ne piše se "Hrvatski jezik"velikim nego malim početnim slovom jer je riječ "hrvatski"posvojna zamjenica i piše se malim početnim slovom

Evo jednog osovca koji je zavrsio sve razrede osnovne skole.Bravo,samo nauci jos digdi zarez stavit.Osovce je ,evo citamo,vratio Mercep sa punkta,i to njih ni manje ni vise vec 200 ljuti bojovnika.Bice da nisu dobili SDO?Isto vako su ih Alijini vratili sa punkta a oni posli vracat Jajce.I tu ih je bila koja stoja.Prkacin je u Posavini poteza automat na nekog generala ali mu je zato neki tenkist,a svi znamo da su tenkisti mali rastom,odbio naredjenje da puca iz tenka.Jbg Prkacinu se to nije dalo ucit pa se naljutio i odmah povuka.Koliko je ovaj put sa njim bilo osovaca ne zna ni on sam,nije ucio brojat iznad 500.

Rektalni alpinisto bolje i pametnije bi ti bilo da šutiš i ništa ne pišeš. Osramoti se ti kao nitko u svim komentarima i mislio si ispast pametan i visoko obrazovan a ispostavi se suprotno.Živio HOS!!

Prkačin i drugi borci koji sve znaju,ali šute a udba ih plaća,rade prljav posa za HDZ,Puno je ljudi koji su uhljebljeni da šute istinu a da se viče udbina istina sa HDZ srpskorvacke televizije no pravih ljudi je bilo svugdje i naroda koji zna pravu istinu.
Udbašija HDZa je sve radila za sebe ,da sakrije svoje grijehe,i da ponovo podjarmi narod inače čim narod dođe na vlast udbašija nestaje,na više načina ,po zasluzi.
Sjašila partija uzjašila udbašija to je Rvacka demokracija no Pencilin za udbašiju je komunjara Milanović koji im ga meće i sprida i odzada i jedini je koji može obranit Hrvate od ološa udbašije jer ima malo vlasti i medije i dobru volju,

Mrzim HDZ

HDZ je kupio škole,kupio radna mjesta,kupio penzije,sve što se da sve su krivotvorili i kupili i mrzi ih pošten narod no oni godinama vladaju,sami sebe biraju,u ime naroda i glume vlast a oni su šaka [ * neprimjereno * ]čina i [ * neprimjereno * ]ka gori od četnika,domaće smeće.

Jeste bolesnici!
Ovaj tekst je o herojstvu branitelja Vukovara a vi o hdz-u i udbasiji. Nesto vas boli, izgleda da vas vecina komentatora jeste sto sam naveo da ste?

U pravu si, boli nas prodaja hrabrih branitelja od strane zločinačke organizacije adz.

"Vrijeđali su naše Hosovce koji su vojni ili paravojni u Vukovar došli,onim regularnim nije bilo ni traga"

HOS je trn u očima komunista i udbaša i uhljeba naravno koji vjerno služe beogradskom hoštapleru koji je prezirao sve hrvatsko i nikad nije bio Hrvat . Nije lako živijeti sa trnom u oku. Je li tako HDZkani?

Ima li i jedna bitka da ste ju samostalno organizovali i dobili?

[ * neprimjereno * ] vas HOS.
Da sam na milanovićevu mistu, zabranio bi svaki spomen te Mesićeve i Paragine podvale.
Paradžik nije bio [ * neprimjereno * ], kao ni Barešić, Ludvig al su se ulizice uvukle u ključnom trenutku i nagovarali ih na razne poruke i aktivnosti, a samo su trebali čekati da rat završi.
No Paraga i Mesić su pričekali da rat završi i pokazali svima koje su pajde njih dvojica.

Žulja te i dovodi do ludila i pomoći ti nema!

Jesu se ovo danas smirili jugovici, mrzitelji svega sto sto je hrvatsko?

Jesu chobane adzeovski komunjaro stara jer počinje SP u fudbalu i jedva čekaju Katar.

Hos je ubijao četnika a HDZ na prevaru svjedoke i političke protivnike -sačekušam.Da su pobijeni udbaši umjesto Kraljevića i parađika ne bi rata dogovornog bilo,ne bi bilo razaranja,nebi bilo podjele Bosne no bio bi mirni razlaz Juge i LUSTRACIJA što znači ne bi bilo HDZ udbašije i danas bi bili uz Češku i Slovačku a ne uz Kosovo,
Udbaši nacionalnih stranaka su napravili val vampira i danas živi Juga u djelovim pod vodstvom nacionalnih udbi,kakav suverenizam ,udba pere punom parom ona je pobjedila i raselila politički svjesni dio naroda,kakva demokracija,ovo je lopovluk i diktatura odabranih narodnih neprijatelja,umotana u nacionalne boje i ko đoja demokracija di se lopine sve pitaju i izbore štele ,godinama.

Ljubuški se prisjetio stradanja Vukovara i Škabrnje
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari