Osumnjičeni zatvorski čuvar se predao u pratnji odvjetnika

ljubuski.info

Zatvorski čuvar Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) Mostar, I.M.( 32) iz Širokog Brijega, koji je bio u bijegu, predao se jutros u pratnji odvjetnika u prostorije Policijske uprave Široki Brijeg.

Kako je potvrđeno iz MUP-a Zapadnohercegovačkoe županije, on je lišen slobode te je nad njim zavedena kriminalistička obrada tijekom koje će biti ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog postojanja osnova sumnje počinjenja kaznenog djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga kao i nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari.

Iz MUP-a ZHŽ su podsjetili da su 12. studenog, radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, policijski službenici OKP-a PU Široki Brijeg i Sektora kriminalističke policije MUP-a ZHŽ po nalogu Općinskog suda u Širokom Brijegu izvršili pretragu obiteljske kuće, okućnice, pratećih objekata i vozila koje koristi osoba I.M. iz mjesta Biograci, Široki Brijeg.

Tom prilikom je pronađena i izuzeta zeljasta biljna materija koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa marihuana, više komada vaga za precizno mjerenje, više komada automatskog i lovačkog oružja, te streljiva različitog kalibra.

Glas naroda

Sve u Širokom brijegu ode i jadni Slavo Lijanović

Rođen u Lištici umra u Širokom...

Zadnji dana po biogracin se vozao m. lončar sa obilaznice sto radi u obavjestajnoj sluzbi i samo pise protiv svojih ljudi pogotovo za duvan

Istina

Osumnjičeni zatvorski čuvar se predao u pratnji odvjetnika
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari