Petak, 25. studenog neradni dan u ZHŽ-u

ljubuski.info

Vlada Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) je na današnjoj sjednici donijela Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu Uprave za inspekcijske poslove ZHŽ-a zbog potrebe usklađivanja Pravilnika s Uredbom o načelima za utvrđivanje unutarnjeg ustrojstva županijskih tijela uprave i županijskih upravnih organizacija, gradskih i općinskih tijela uprave i upravnih organizacija.

Također, tijekom sjednice donesena je Odluka o davanju suglasnosti za sporazumni raskid ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za postavljanje kontejnera za agregat za napajanje bazne stanice mobilne telefonije na dijelu k. č. broj 593 k. o. Bešlići, Posušje.

Usvojena je Odluka o davanju suglasnosti na Odluku o usuglašavanju pravnog statusa Odluke o utemeljenju Gimnazije fra Dominika Mandića Široki Brijeg.

Odlukom Vlade ZHŽ-a petak 25. studenoga 2022. godine proglašen je neradnim danom u u toj županiji, priopćeno je iz Vlade Zapadnohercegovačke županije.

Glas naroda

Bravo uvedite sebi sve neradne dane

dan državnosti Bosne i Hercegovine , ne rade oni koji ju ne vole a koriste izliku za ne rad

a 18.11. Je li i taj neradni dan.?

Na tvoju žalost jeste ...

18.11. HERCEGBOSNO❤PONOSNO bez obzira na "vlastodrsce"

Zvuci sa kamena...

Šta je po društvenom uređenju Herceg Bosna?

Carevina

Jebanovina

Ne nego je BiH jebanovina. Ne znam šta bi drugo mogla biti.

Srpska provincija eto to je Erceg Bosna.

Srbi će izazvati još jedan rat u Crnoj Gori BiH i na Kosovu a Herceg Bosna je njihov projekt

Hoće li raditi Miroslav Rupčić

On sa sestrom krade mup
Jel tak ili nije tak govedo

HDZ garibi rade svake četri godine par dana dok svoje stado uhljeba provedu kroz štela izbore i obećaju im brada i doline i onda idu šalovat maglu do sledećih izbora.
U županiji side najgori i nanepismeniji predstavnici općina ,uhljebi,većinom dezerteri ili [ * neprimjereno * ] ala Zekanovići HDZ partije.
Kad tamo mogu uć sando i travar Marko radić ,oba skupa nemaju srednju,jedino iz [ * neprimjereno * ]a Barbarića i dezertera Bebeka vire godinama,bebek zna izbjeglički Njemački sa bauštele.
Kad se oslobodi Ljubuški ko Split i Herson da li će i tamo neki visit po banderam ko [ * neprimjereno * ]ci u Hersonu.?????????????????????
Najbolje je za narod kad je neradni dan jer uhljebi partije ne rade štetu i pljačku svom narodu.!!!!!!!!!!!!!!!!!

HDZ paraziti i [ * neprimjereno * ]ci će počet slavit i dan srpske i dan juge ,samo da se neradi.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne bi oni da se ne mora, a vala ne radite ni jedan dan tako da nema neke razlike. nisu ni priopčili zbog čega je neradni dan, bit će zbog sv. Kate

inspekcije ništa ne radi inspektor za puteve nije nadležan ni po kojem zakonu po njegovom mišljenju koji ne pozna zakone koji ga obavezuju

Svi dužnosnici Herceg Bosne i njihove obitelji su na proračunu BiH

jesi siguran, života ti

Jesam

BiH im je sve dala šta su imali 92.

Koji HDZkan radi bilo šta za Rvacki narod i ne žive na proračunu,čitaj grbači naroda,navedite mi ime da ga javno pohvalimo preko ovog portala:???????

Markan Radić travar živi od kumpira a volontira u širokom i odriče se svakog miseca 2500Km u ime svog naroda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma ne slave oni bih praznik nego svetu katu uhljebu

Dašta, Veliki Kršćani

Petak, 25. studenog neradni dan u ZHŽ-u
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari