Ništa od ukidanja trošarina na gorivo

ljubuski.info

Dom naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine trebao je danas na hitnoj sjednici razmatrati Izvješće o postizanju identičnog teksta Zakona o dopunama Zakona o porezu na dodatnu vrijednost i Izvješće o postizanju identičnog teksta Zakona o izmjenama Zakona o trošarinama u BiH.

Sjednica je otkazana zbog nedostatka kvoruma. U Parlamentu skupštine BiH pojavili su se zastupnici iz reda bošnjačkog naroda, jedan Hrvat, dok zastupnici iz reda srpskog naroda nisu došli.

Podsjetimo, Zastupnički dom i Dom naroda državnog parlamenta ranije su usvojili ova dva zakona, ali u različitim tekstovima, pa je bilo potrebno usuglasiti ih između dva doma.

Zastupnički dom je, još u ožujku ove godine, usvojio prijedlog izmjena Zakona o trošarinama u BiH, po kojima bi gorivo u Bosni i Hercegovini bilo jeftinije do pola KM na period od šest mjeseci, uz mogućnost produženja na dodatna tri mjeseca.

Nakon toga, Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH usvojio je isti zakon, ali s rokom važenja samo 30 dana.

Glas naroda

Prošli izbori

Sta ce ukidat,niste vi narode normalni!
Ko nemore nasut nek vozi Teslu,eno vidite Mucica sirotinje,on se ne sekira oko tih vasih sitnica

Nije to za ovce!

Bravo vladajući, bravo feudalci, podižite cijene svim robama, to ovaj slijepi narod ispranog mozga zaslužuje i traži. Smanjujte plaće i mirovine, a ako ikako možete uskratite mirovine i plaće koji mjesec pa neka žive od patriotizma, domoljublja, legitimnog predstavljanja, a ako neko slučajno spomene kakvu kriminalnu aferu odmah iza rešetaka s njim, takvi smutljivci ne zaslužuju uživati blagodeti koje ste obezbjedili narodu evo već 30 godina. Turci če za vas biti mačiji kašalj, kako vi branite svoje feudalne posjede, a pošto ih kopirate bilo bi dobro da uvedete i pravo prve bračne noći, pa hanuma iz svadbenog salona pravo kod feudalca. Izbori više nisu potrebni vi ste doživotni i besmrtni,.

Sve je to u redu za one bez auts

Hrvatska magaradi sto ste glasali za iste dao vam Bog 5 km gorivo ,nastavlja se “svađa”hdz i sda koja traje 30ak godina dakako na nasu stetu!Amen !

I ne triba ukidat,vec triba inzistirat na transparentnosti trosenja prikupljenih sredstava.Ukidanje bi imalo kratkorocne posljedice na cijenu ali bi se to vrlo brzo vratilo na staro.

HDZ I SNSD nikad neće biti za ukidanje akciza jer to njima ne odgovara imaju novca a šta ih briga za građane

Čović i Dodik nisu za ukidanje akciza kako bi oni primali i plaću i mirovinu

Ništa od ukidanja trošarina na gorivo
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari