Odbijena tužba Zorana Galića protiv Vlade FBiH

ljubuski.info

Općinski sud u Sarajevu odbio je tužbu Zorana Galića na Odluku Vlade FBiH da ga ne imenuje direktorom Federalne uprave policije (FUP).

U presudi se navodi kako Vlada FBiH nije morala imenovati Galića za direktora Federalne uprave policije nakon natječaja provedenog u travnju 2019. godine.

Galić, aktualni direktor Granične policije BiH, tužio je Vladu Federacije BiH u travnju ove godine jer nije imenovan na poziciju direktora FUP-a.

Glas naroda

Kako on pravnik to nije bolje napisao

neka i sud jednom donese isravnu odluku

Okanite se logosova studenta student generacije

Dr.Zoran Galić.,Zato i ode omladina,zato i odoše cijele obitelji,Zbog Doktora,koji i usput rata vidijo nije,Pozarni bio i čuvao strazu di su specijalci MUPa.Spavali i odmarali se.i on im na kraju postade ministar,ravnatelj i sta sve ne.sa upitnom i SSS.E moj narode.

Sve se zna lika treba u Zenicu

Bome ti dobro napisa sa upitnom osnovnom a ne srednjom a zavrime rata čuvo oružje. DIJE skladište to ovi znaju šta su sa njim bili štaje ovim ljudima pa on zna da te škole razne fakultete kupio i opet jurta a znadu ljudi u posušje toje malo mjesto koje kakvu školu završio a konije

Odbijena tužba Zorana Galića protiv Vlade FBiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari