Ante Granić novo ime na vratima Izviđača

vratar

Na jutrošnjem treningu razgovarali smo sa novim igračem Izviđača Antom Granićem. Kroz razgovor nam je otkrio da je zadovoljan utakmicom u Banja Luci te da se nada pobjedi protiv Lokomotive.
Sigurno je da ćemo u subotu na domaćem terenu dati svoj maksimum i pružiti jednu kvalitetnu utakmicu. Uvjeren sam da će nam u tome uvelike pomoći i publika koja nam uvijek pomaže svojim gromoglasnim navijanjem. Nadam se da će tako biti i ove subote i da će Gradska športska dvorana u 20:00 h biti popunjena" kazao je Granić.

Kako je prošao Vaš proces adaptacije u klubu?

Moram reći da je proces prilagodbe bio dosta dobar jer mi ovo nije bila nepoznata sredina. Puno sam puta dolazio na Izviđačeve utakmice, pogotovo kada je igrao Ligu prvaka. Tako da sam s te strane točno znao gdje i u kakvo okruženje dolazim. A što se tiče ekipe i tu sam već imao dosta poznanika od prije što mi je naravno olakšalo taj period. No moram reći da su me svi jako dobro primili i tu se odlično osjećam.

Što Vas je najviše privuklo pri odluci oko odlaska u Izviđač?

Rad sa mladima je nešto što je mene najviše privuklo. Klub ima mladu ekipu sa dosta odličnih igrača i to me posebno veseli. Pored prve postave ono što me je ugodno iznenadilo je Rukometna akademija koja okuplja veliki broj djece i koja pored rukometa svakodnevno educira djecu. To je za svaku pohvalu.

Inače Ante Granić dolazi iz Metkovića gdje je i započeo svoju rukometnu karijeru. U desetoj godini napravio je svoje prve rukometne korake u RK Metković gdje se zadržao sve do prelaska u Izviđač. Pored igranja za Metković bio je juniorski i kadetski reprezentativac Hrvatske. Od istaknutijih uspjeha u karijeri naveo je srebrenu medalju sa kadetskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Bahreinu.

HRK Izviđač

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari