Čović s vodstvom braniteljskih Udruga HVO-a

ljubuski.info

Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora (HNS) i HDZ-a BiH Dragan Čović u četvrtak se sastao s vodstvom braniteljskih Udruga Hrvatskog vijeća obrane (HVO).

Sastanak je održan nakon stalnih ratnohuškačkih poruka, poziva na nasilje, koje se mogu čuti s organiziranih prosvjeda u Sarajevu, pod plaštom i u organizaciji svih bošnjačkih političkih stranaka, pozicije i opozicije, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Poruke s prijetnjama koje su poslane na prosvjedima u Sarajevu, služe na čast svim bošnjačkim političarima, koji se nisu javno ogradili od istih, nego su bili dijelom njih. Što Hrvati mogu očekivati sutra, kada je ispred ratnih zastava Armije BiH, hajke, pritisaka i prijetnji podlegao i Ured visokog predstavnika (OHR) te donio 'kompromisno rješenje', opet, kao i svi prethodnici, na štetu Hrvata u BiH, pita se vodstvo Udruga hrvatskih branitelja HVO-a.

Osim mržnje, retoričke poruke koje čujemo iz svih medija, iz bošnjačkog političkog vodstva imaju jedan cilj - rat, istaknuto je na sastanku.

O zastrašujućim porukama i takozvanom prebrojavanju da i ne govorimo, dodaje se.

Prijete otvoreno, cijelom hrvatskom narodu i njegovim predstavnicima, želeći završiti ono što nisu prije mogli, uništiti Hrvate na političkoj, kulturnoj, gospodarskoj, vjerskoj i svakoj drugoj razini, ocijenjeno je na sastanku.

Navedeno je kako aktualno uređenje BiH nije dobro, ali da ipak uz sve razlike imamo i nešto zajedničko, nitko nije zadovoljan ovakvom BiH. Nezapamćena količina mržnje, poziv na nasilje i ratna retorika ugrožava državu BiH, za što su zaslužni bošnjaci, najbrojniji konstutivni narod u BiH.

Na sastanku je izraženo zadovoljstvo što su sve hrvatske stranke prepoznale važnost trenutka i ujedinile se kroz Hrvatski narodni sabor u borbi za ustavnu jednakopravnost i legitimno predstavljanje.

Danas će u zajedništvu hrvatski narod znati zastupati i braniti svoje vrijednosti, braniti ih dijalogom i vizijom moderno uređene BiH, članicom euroatlantskog saveza, napredne zemlje, u kojoj ćemo zadržavati mlade i njihove obitelji, a ne ih mijenjati robotima i robotikom, zaključeno je.

Dodaje se, kako je sada posljednje vrijeme kad treba sjesti i dogovoriti što je dobro za sve u BiH i krenuti u budućnost, bez rata i prošlosti.

Vodstvo braniteljskih Udruga HVO-a na održanom sastanku podržalo je Čovića i njegovo kontinuirano nastojanje pri pronalasku kompromisnog i mirnog rješenja za budućnost BiH.
Hrvati ne žele kroz 'ulicu' ostvarivati svoja prava. Ne podržavamo prosvjede. Želimo demokratskim putem i dijalogom tražiti rješenja za probleme hrvatskog naroda u našoj BiH, domovini tri ustavno jednakopravna i konstitutivna naroda, istaknuli su.

Hrvatsko vijeće obrane, podsjetili su iz Udruga hrvatskih branitelja HVO-a, odlučujuće je doprinijelo očuvanju i obrani Bosne i Hercegovine. Politička stabilnost temelj je za vladavinu prava, gospodarski rast, demografsku obnovu i opći napredak BiH kao države i Hrvata kao jednakopravnog konstitutivnog naroda u BiH.

Sugovornici su se složili kako je nužno što prije postići najširi politički i društveni konsenzus, te osigurati stabilnu političku klimu i institucionalni kapacitet za bržu provedbu svih nužnih reformi na putu prema EU-u i NATO-u. Osigurati puni suverenitet BiH kao nezavisne, cjelovite, stabilne države čije su institucije sposobne preuzeti odgovornost za državu i njezin suverenitet, stoji u priopćenju.

Glas naroda

Koji [ * neprimjereno * ]i,mozda neko i popusi ove izjave samoproglasenih lidera.

Prodane braniteljske duše i obični lufti[ * neprimjereno * ],sramite se.

Čekaju 9 lovačku i 7 brdsku diviziju vojske Kraljevine Erceg Bosne da se vrate iz Ukrajine sa ratnim plijenom. Zato su nasmijani nikakav drugi razlog ne postoji.

Čović će na kraju dobiti nagradu Zlatni Ljiljan koliko je Hrvata uništio

Prepali se veliki borci Hercegovine koji samo brane svoje votelje i vile zarađene na svom gladnom i iseljenom narodu.
Šta smo sad u BIH manjina,sad opet ubite Kraljevića generala BIH hrvata!

Dat puske tim jazavcima iz udruga nek Krenu odma na ove Bakirove

Hihihi što je netko sretan i nasmijan. Čović kao i uvijek sjedi na čelu stola kao kakav kralj. Sve što hdz radi, pa i ovo naslikavanje je pomno smišljeno i odigrano

Ja odo na teren samo ako Čovke bude gazio ispred mene. Ma u stvari odo u Canadu nek Čovke sam ide na teren.

Samo da krenu Muslimani do Ivan planine,svi bi HDZkani i ovi iz hvo a već bili dalje od Makarske,sve fotelje hercegovine bi bile prazne,????
I kod Muslimana je samo sda i Bakir nabrijan a narod šuti sa strane nisu ludi ložit rat ponovo!

Neće čović pozvat ulicu jer nesmi ulica bi ga brzo fotelje došla a možda i glave,no on fotelju čuva poli ga uvo za prava Hrvata u BIH,[ * neprimjereno * ]k,[ * neprimjereno * ]čina isti Bakir dragovoljac!

Potpuno su izgubili dostojanstvo. Ako su ga ikad imali.

Jel ovo vodstvo na sliki veliki branitelji ako je jadni mi zasto smo gnjili i ginuli

HDZ dezerteri po selima skupljaju uhljeb bojne za obranu fotelja i kupljenih škola ,rvacka prava tako i tako više obranit ne mogu ,a nisu im ni važna.
Šta kaže HRS jedina stranka Hrvata Hercegovine koja nije pod Čovićevom šapom,oglasite se !???

HRSovci su ko hijene oni ne znaju ulovit plijen ,jedino ako je na samrti,vec kradu od drugih i svedno im sta ce prvo poist,jal criva jal papak jal rog.Sve im pase.Izrodi.

to su oni koji imaju visoke nezarađene mirovine i troliste i ljiljane ako zarati oni će se prvi sklonoti zajedno sa Čovićem

Nisu ovo prestavnici Branitelja ovo su prestavnici M A G Arenja

Jadan nebio čovicu ,zavrsit ces ko blaž neceš imat kad pobjec mislis da ce narod ratovat zatebe , varaš se niko ti mrdnut prstom nece ,a necete imat kad bjezat,dosta ljudi nema za osnovne potrebštine kako vas stid nije

Ovo je prava nogometna utakmica, Bakir nabacuje loptu iz kornera, Milanović na prvoj stativi. Čova u petercu , Plenki se muva na rubu šesnaesterca ko bi uletio ili ne, a Mile je tu razgrće obrambene igrače, .Svako malo se redaju ove vrhunske akcije čas pred jednim golom čas pred drugim, nekad centrira Dodik, nekad Bakir, a i Dragan ima dobar šut iz kornera i Baka bi mu pozavidio, a publika željna akcije urla skače navija lupa se po prsima, čak zaboravi da je ogladnila, zaboravi da treba ići na posao, al posla već odavno nemju pa onda mogu do besvjesti navijati.

Bravo!

Ma šta bravo, bravisimo!

Ovde još vali heroj Andabak koji se falio da je upuca mrtva Blaža Kraljevića ,onda bi cila ekipa udbe bila kompletna,'

Tko od kada i koliko prima po osnovu rata treba biti javni podatak

Kad dolazi ratninik dezerter Bakir u Ercegovinu sa dronovim,lovcim i robotim da nas oslobodi od Čovićevih mačkara kradezea???????????
Strašno smo uplašeni!

Ostali mu zaključani u trezoru a on jadnik izgubio ključeve. Jazuk.

Neka dođu i ponesu dooosta opreme...

Branitelji na bauštelama Njemačke eee rodijaci moji

Čović s vodstvom braniteljskih Udruga HVO-a
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari