U petak radovi na cesti Donji Proboj - Gornji Radišići

ljubuski.info

Služba za stambeno - komunalne poslove Grada Ljubuškog obavještava sveukupnu javnost kako će se dana 22. srpnja 2022. godine u vremenskom razdoblju od 8-16 sati izvoditi planirani radovi na poprečnom polaganju propusne cijevi u trupu lokalne ceste Donji Proboj-Gornji Radišići (kraj doma) od strane izvođača radova Javnog poduzeća "Parkovi" d.o.o. Ljubuški, te će doći do izmjene režima prometa (potpuno zatvaranje predmetne dionice ceste).

Također, korisnicima objekata koji se nalaze u neposrednoj blizini gore spomenute dionice, propuštanjem će se omogućiti pristup do istih.

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost PU Ljubuški, te će isti uz provođenje zakonskih mjera i postupaka vršiti nadzor nad izmjenom režima prometa.

Služba moli sve sudionike u prometu da u navedenom razdoblju izbjegavaju predmetnu dionicu do završetka radova, te da koriste alternativne pravce.

Grad Ljubuški

Glas naroda

Taman mi mislili tudan proć,a iđemo iz daleka.Sveukupna javnost,mislite li na region?

U kulturnom svjetu se ovakovi radovi izvode noću a ne po danu u sred radnog vremena i to u najvruće vrijeme što je muka za radnike i putnike ili će uhljeb općinari na terenu osigurat klimatizaciju ko u svojim uhljeb kancelarijam,pozdrav iz dijaspore koja Vas mnogo voli,amen.

Pa nemoj prolaziti, nije nama minut euro. Nek se radi kada god

Tekst obavijesti je smiješan,upotrijebljene su neprimjerene riječi za izvođenje građevinskih radova,kao i regulacije odvijanja prometa.Nepismeni naprijed,ostali stoj!

U petak radovi na cesti Donji Proboj - Gornji Radišići
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari