Preminuo Miljenko Miloš, nekadašnji predsjednik UHSP BiH

ljubuski.info

Danas je u 72. godini života nakon kraće bolesti preminuo Miljenko Miloš, nekadašnji predsjednik Ujedinjene Hrvatske stranke prava BiH.

Profesor Miljenko Miloš bio je aktivan sudionik na političkoj pozornici još od ranih devedesetih godina kada je sudjelovao u osnivanju HDZ-a BiH. Prije toga, nakon završenog Filozofskog fakulteta u Zagrebu i nakon kraćeg zaposlenja u Zagrebu došao je u Mostar gdje je predavao povijest u više srednjih škola.

Autor je 5 udžbenika povijesti koje je objavila izdavačka kuća "Znanje", te je objavio više desetina stručnih radova i recenzija. Bio je ravnatelj srednje građevinske i srednje elektrotehničke škole u Mostaru, a 16 godina radio je na mjestu savjetnika za povijest u Zavodu za školstvo Mostar.

Posljednji ispraćaj će biti u petak 22. srpnja 2022. godine. Obitelj prima sućut u mrtvačnici na Bijelom brijegu od 16:15 sati.

Pokop pokojnika će biti na groblju Raštani u 17 sati.

Glas naroda

R.I.P.

završio filozofski fakultet!

R.I.P

Preminuo Miljenko Miloš, nekadašnji predsjednik UHSP BiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari